Párbeszéd a városrészekért 2017 – Pismány csúcs környék

 • Tisztelt Pismányi Polgár!

  Szentendre város polgármestereként párbeszédet kezdeményezek a város- részek polgáraival arról, hogy milyen fejlesztési elvárásaik, igényeik vannak az egyes területek lakóinak, illetve milyen problémákkal küzdenek a városré- szek. A párbeszéd egyik eszköze ez a kérdőív. A kérdésekre adott válaszok összesítése szab irányt a fejlesztéseknek az elkövetkezendő időszakban. Kérem, segítse a válaszadással Ön is az önkormányzat munkáját!
 • 1. Mely fejlesztések a legfontosabbak Ön szerint Pismányban?

  Számozza meg 1-7-ig fontossági sorrendben a fejlesztéseket. 1. az Ön szerint legfontosabb, 7. a legkevésbé fontos fejlesztés.
 • 2. Amennyiben a felsoroltakon kívül van más javaslata is a városrész fejlesztését illetően, kérem ossza meg velünk!

 • 3. Ön hogyan tartaná szívesen a kapcsolatot képviselőjével?

  Kérjük, fontossági sorrendben jelölje a módozatokat 1-5-ig! 1. az Ön szerint leginkább megfelelő, 5. a legkevésbé alkalmas mód.
 • 4. Támogatná-e, hogy a Cseresznyés úton gyalogos-kerékpáros sávot fessen fel a város?

 • Maradjunk kapcsolatban!

  A folyamatos kapcsolattartás érdekében, kérjük, adja meg adatait, elérhetőségét (a válaszokat az elérhetőség megadása nélkül is figyelembe vesszük).
 • Köszönöm, hogy válaszaival segítette munkánkat!


  Verseghi-Nagy Miklós
  Szentendre polgármestere
  verseghi.miklos@szentendre.hu
  Adatvédelem: személyes adataim közlésével hozzájárulok, hogy azokat Szentendre Város Önkormányzat az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdése a) pontja alapján, további kapcsolattartás céljából az adatkezeléshez tett hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezelje.