Párbeszéd a városrészekért – www.szentendre.hu
2017. március 13., 15:00

Verseghi-Nagy Miklós polgármester kezdeményezésére Párbeszéd a városrészekért címmel választókerületenként utcafórumokat tart az önkormányzat március végétől azzal a céllal, hogy az egyes területek sajátos fejlesztési igényeiről egyeztethessen a város vezetése a helyiekkel. Ennek keretében a fórumokon kérdőívek kitöltésére lesz lehetőség, amelyeket minden háztartásba is eljuttat az önkormányzat, és amelyek a honlapon is kitölthetők lesznek.

Választókerületenként két-három utcafórumot tart az önkormányzat a következő hetekben, hogy az egyes városrészek sajátos gondjairól, fejlesztési igényeiről lakókörnyezetükben egyeztethessen a városvezetés a polgárokkal. A Párbeszéd Szentendréért konzultációsorozat mintájára Verseghi-Nagy Miklós polgármester ismét közvetlen párbeszédet kezdeményez a szentendreiekkel, hogy a következő időszak fejlesztési irányairól közösen döntsön a város. Az első három alkalom – Szarvashegyen, Felső-Pismányban és Izbégen – március 27-én, 28-án és 29-én lesz. Az egyes városrészekre vonatkozó kérdőíveket a háztartások postaládájába kézbesíti az önkormányzat, ezeket kitöltés után díjmentesített válaszborítékban lehet visszaküldeni, vagy leadható a Városházán, az ügyfélszolgálaton és az utcafórumokon is. Online az egyes fórumok előtt két héttel jelennek meg a kérdőívek a város hivatalos honlapján, és a fórumok után két hétig lesznek elérhetők, kitölthetők.

2017.03.27. Szarvashegy, buszforduló Gyürk Dorottya kérdőív
2017.03.28. Pismány, régi buszforduló,játszótér Gyürk Dorottya kérdőív
2017.03.29. Izbég I., focipálya Dombay Zsolt kérdőív
2017.04.03. Izbég II., Pásztor utca – Kadarka utca sarok Dombay Zsolt kérdőív
2017.04.04. Belváros I., Apor-híd Petricskó Zoltán  kérdőív
2017.04.10. Izbég III., Fürj utca – Vasvári Pál utca sarok Dombay Zsolt kérdőív
2017.04.11. Boldogtanya, Bagoly-Holló utca sarok Pintér Ádám kérdőív

 

Kérjük, segítse Ön is a válaszadással az önkormányzat munkáját! Vegyen részt a városrészekért indított párbeszédben, jöjjön el az utcafórumokra! Az egyes alkalmakat a város honlapján és Facebook-oldalán, valamint a Szentendre és Vidéke c. lapban is meghirdetjük.