2024. február 17., 15:00
A Bükkös part 36. szám alatti ingatlan a város legforgalmasabb útja mentén a 11 -es út mellett található. Jól megközelíthető, közel a piac a pezsgő belváros és annak látnivalói. Az épület telkét kellemes sétautak, parkok és a közkedvelt Bükkös patak, a Kálvária domb öleli körül. A pályázat hamarosan újra kiírják, de addig is várják az érdeklődők jelentkezését a vagyongazdalkodas@szentendre.hu email-címen.

FELHÍVÁS

Szentendre Város Önkormányzat pályázati felhívást tesz közzé önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítésére:

Az ingatlan a város legforgalmasabb útja mentén a 11 -es út mellett található. Jól megközelíthető, közel a piac a pezsgő belváros és annak látnivalói. Az épület telkét kellemes sétautak, parkok és a közkedvelt Bükkös patak, a Kálvária domb öleli körül. Az 1800-as évek második felében épült és a Nagy család tulajdona volt. 1947-től járási egészségügyi központ helye volt azonban jelenleg már üresen áll.
A felújítás során lakások vagy apartmanok nem létesíthetők, azonban turisztikai és vendéglátói, irodai, egészségügyi célokra az épület kiválóan alkalmas. Érdemes megtekinteni, hiszen a hozzá tartozó hatalmas pince további ötleteket is adhat a leendő tulajdonosnak.

 

Sorszám Cím Terület Ingatlan-nyilvántartási megnevezése Övezeti besorolás Bruttó induló (licit) ár (együttes) Pályázati biztosíték (együttes)
1. Szentendre,
belterület 1041, Bükkös part 22.
3483 m2 udvar, orvosi rendelő Vt/6  

 

 

406.400.000  Ft

 

 

 

 

20.000.000 Ft

 

2. Szentendre belterület 1041/A 159 m2 pince Vt/6

Pince alaprajzok

Minden szükséges információt a pályázati kiírás tartalmaz, amely a Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Irodán vehető át és a www.szentendre.hu/ingatlanportal internetes oldalról tölthető le.

Tájékoztatás telefonon és e-mailen: 26/785-057, vagyongazdalkodas@szentendre.hu