2024. február 13., 11:54

Szentendre népszerű részén, Pismány hegy és Tyúkosdülő városrész találkozásánál, a Csóka utcából nyíló rövid zsákutcában, egymás mellett elhelyezkedő két önállóan telekkönyvezett, de együttesen is hasznosítható telek. Közvetlen környezete rendezett, az utca aszfalt burkolatú. Szomszédos telkeken új építésű, nagy alapterületű, színvonalas kialakítású lakóházak találhatók. Igazi zöldövezeti környezet parkosított telkekkel és erdősávokkal.  A pályázatokat a Hivatal Iktatójába 2024. április 10. óra 9 óra 00 percig (Városház tér 3. I. emelet) kell benyújtani.

Az ingatlanokra egyenként tehető ajánlat, minden ingatlanra külön-külön pályázat nyújtható be a helyrajzi számot a borítékon is fel kell tüntetni. Amennyiben bármelyik ingatlanra több érvényes ajánlat érkezik, licittárgyalásra kerül sor, a licit szerint nyertes ár határozza meg a pályázat végeredményét. Amennyiben egy pályázó mindkét ingatlanra a legmagasabb ajánlatot tesz, együttes értékesítés esetén 10% vételár kedvezményben részesül.

Minden szükséges információt a pályázati kiírás tartalmaz, amely a Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Irodán vehető át és a cikk végén található „pályázat” szövegre kattintva tölthető le.
Tájékoztatás telefonon: 26/785-057