teszt-KV

Költségvetés-módosítás:
elkerülhetetlen költségcsökkentések

A veszélyhelyzeti kormányintézkedések és az önkormányzat saját döntései alapján a Képviselő-testület módosította a 2020-as költségvetését. A módosítás tartalmazza a kormánydöntések miatti bevételkieséseket, ill. az önkormányzati intézményekkel, gazdasági társaságokkal egyeztetett költségcsökkentéseket.
A kiadások terén a személyi juttatások, járulékok 19,7 M Ft-tal, a dologi kiadások 133,4 M Ft-tal, a támogatások 78,9 M Ft-tal, a beruházások 57,9 M Ft-tal, a felújítások 42,5 M Ft-tal, a fejlesztésre átadott támogatások 40 M Ft-tal csökkentek.
A városnak nincs hiteltartozása,
stabil a pénzügyi helyzete

A kormányzati elvonások és a járvány miatt bekövetkezett bevételkiesések ellenére, az ésszerű takarékoskodásnak köszönhetően, a város megőrizte a pénzügyi egyensúlyát. Az online médiában elterjedt állításokkal szemben a város nem vett fel 1 milliárd Ft-os hitelt.
A folyószámla-hitelkeret szerződés keretösszegének megemelése egészen más dolog, mint a hitelfelvétel. Novák Andreát, a Pénzügyi Iroda vezetőjét kérdeztük Szentendre pénzügyi helyzetéről.
Tovább
Magyar Judit Donec pede justo, fringilla vel,
aliquet nec, vulputate eget

MAGYAR JUDITLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

 

 

 

Donec pede justo, fringilla vel,
aliquet nec, vulputate eget