Mozdulj, Szentendre!

 

 

Órarend
Időpont Edző Egyesület, klub Sportág
szeptember 3. Tóth Péter Piramis SE funkcionális tréning
szeptember 10. Pintér Andrea Prímatorna prímatorna, alakformáló
szeptember 17. Szászi Ágnes Jógafészek jóga
szeptember 24. Heim Krisztina Kriszvitál Pilates pilates

Bemutatkoznak az edzők és az egyesületek:

 

Funkcionális tréning

Piramis SE

A Piramis Sportegyesület alapítása óta (1995) rendszeresen részt vesz az egészséges életmódra nevelés rendszerében, aktív szerepet vállal rendezvények szervezésben, lebonyolításában és segítésében. Igyekszünk pozitív példát és alternatívát mutatni a szabadidő hasznos eltöltéséhez. Kiemelt figyelmet fordítunk az utánpótlás korú gyermekek nevelésére.

Egyesületünk 2008. évben költözött jelenlegi helyére, ahol egy 120 més 60 m2-es edzőtermet, előteret, öltözőket és mellékhelységeket valamint egy kis konditermet és a sporteszközök tárolására alkalmas raktárt alakítottunk ki. A „saját” edzőterem bérlése lehetőséget nyújt professzionálisabb edzések tartására egyidőben több csoport  részére. Felszereltségünk lehetővé teszi a versenysportolók felkészítését.   

Egyesületünk edzői az alábbi edzéseket tartják:

  • Karate gyermek és felnőtt
  • Képességfejlesztő torna gyerekeknek
  • Aerobik, alakformáló torna
  • Cross training & fullbody alakformáló

A program keretében Tóth Péter karate és crosstraining edző vezetésével funkcionális tréning edzéseket tartunk.

Tóth Péter: karate és crosstraining edző. Karate stílus Európa Bajnok, többszörös Magyar Bajnok.

Kapcsolat:

Tóth Péter

+36 20 222 1863

2000 Szentendre Rózsa utca 8.

peter.toth.990@gmail.com

 

Tóth Péter

 

Jóga

Jógafészek

A Jógafészek tervezgetésekor az volt a célunk, hogy egy olyan családias jógastúdiót hozzunk létre, ahol nyugodt környezetben, kellemes hangulatban, elmélyülten jógázhatunk.

Családias, mert házaspár vagyunk, egymást segítve, kézen fogva járjuk a JÓGA útját, mely egy komoly önismereti út, és mindkettőnk számára a gyógyulás útja is egyben.

Családias, mert egy puha, meleg fészket szerettünk volna építeni, ahol a betérők nyugalomra, biztonságra lelnek, ahol jól érzik magukat, mint egy családban, miközben egészségük megőrzése-, vagy visszaszerzése érdekében mozognak.

Stúdiónk jelenlegi formájában 6 éve működik. Igyekszünk sokféle igényt kielégíteni, a laza átmozgató kímélő jógától egészen a dinamikus, erős állóképességet igénylő, haladó gyakorlásig.

Legfiatalabb gyakorlónk jelenleg mindössze 11, legidősebb pedig 84 éves – Ebből is látszik, hogy a jógát nem lehet elég korán, és soha nincs késő elkezdeni!

Szeretettel várunk mindenkit a Jógafészekben és a Mozdulj, Szentendre! programon:

  • aki szentendrei, és aki nem,
  • aki hallott már a jógáról, és aki még nem,
  • aki jógázott már, és aki még nem,
  • aki az erőteljes, dinamikus mozgást szereti, és aki a lágyabbat,
  • aki szeretné jól érezni magát a bőrében.

Kapcsolat:

Szászi Ágnes: +36 70 630 1313

Benczédi László: +36 30 869 6484

Címünk július végéig: 2000 Szentendre, Otelló utca 1.,

Szeptembertől új helyre költözünk: 2000 Szentendre, Dózsa György út 57.

Honlap: www.jogafeszek.hu

FB oldal: https://www.facebook.com/jogafeszek13

 

Szászi Ágnes és Benczédi László

 

 

 

 

 

 

 

Pilates

Kriszvital Pilates

Joseph Pilates – eredetileg Contology névre keresztelt – bodymind módszere a XX. század elején született és azóta is töretlen népszerűségnek örvend – a mozgásszervi rehabilitációban és a prevencióban egyaránt elismert, rendkívül hatékony módszer.   

A pilates több, mint egy ötcsillagos gerinctorna – szisztematikusan egymásra épülő, dinamikusan áramló, mintegy 500 gyakorlatból álló rendszer matracra és gépekre megálmodva, mely a test törzs izomzatára koncentrálva nyújta, erősíti és tetőtől talpig átmozgatja az egész testet. Rendszeres gyakorlóinak emellett szép tartást, kecses mozgást kölcsönöz.

“Hiszek a módszeremben. Soha nem volt szükségem gyógyszerekre. A sérülések mindig elkerültek. Az egész világon mindenkinek végeznie kellene a gyakorlataimat. Kiegyensúlyozottak és fittek lehetnének!”

16 éve oktatom a pilates-t, és ma már elmondhatom, hogy a Mester hitvallása egyben az enyém is. Hiszem, hogy a pilates rendszeres gyakorlásával 40 év felett is élhetünk egészséges, mozgékony, aktív életet.

Szeretettel várok Mindenkit, fiatalokat, idősebbeket egyaránt, június 4-én (9:00-10:00) a Postás Strandon, a Mozdulj Szentendre programsorozat részeként, aki szeretné kipróbálni ezt a mozgásformát. 

További helyszínek, ahol találkozhatunk: Szentendrén, Leányfalun és Dömösön csoportos és személyi edzés keretében valamint online formában.

Bővebb információ: https://www.facebook.com/Kriszvit%C3%A1l-Pilates-185765711458368

Heim Krisztina, Peak Pilates oktató, preventív gerinctréner és személyi edző

Heim Krisztina

Prímatorna

Prímatorna Szentendre

Speciális magyar koreografált kondicionáló torna korhatár nélkül, akár 40 év felett is   A prímatorna nem zenés „ugrálós” gimnasztika. A gyakorlatok a zene ritmusára épülnek egy meghatározott koreográfia alapján. Előnye, hogy bármikor el lehet kezdeni, korhatár nélkül. A gyakorlatsorok rendszeresen ismétlődnek, és folyamatosan változnak így sem a zenére sem a gyakorlatra nem fogsz ráunni. Kíméli az ízületeidet, miközben szórakoztatva formálja az alakodat, megőrzi fiatalos lendületedet és nőies formádat, akár 40 év felett is. A torna nem csak a fizikumodat fejleszti, hanem szellemileg is karban tart. Javítja a mozgáskoordinációdat, a testtartásod, az egyensúly — és ritmusérzéked. A változókor nehézségeire is jó hatással van.

Kapcsolat:

Pintér Andrea

+36 30 399 4465

 www.primatorna.hu

www.facebook.com/primatorna.pinterandi

Pintér Andrea

 

« 2023. március » loading...
h K s c p s v
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2