2021. február 16., 14:01

Február 12-én, pénteken, látogatást tett Fülöp Zsolt polgármesternél Hadházy Sándor, Pest megye 3. számú választókerületének Fidesz–KDNP-s országgyűlési képviselője.

A rövid, mintegy 20 perces látogatás alatt, a polgármester tájékoztatta az országgyűlési képviselőt a város súlyos finanszírozási gondjairól és átadta neki a városi költségvetés-tervezet legfontosabb adatait tartalmazó dokumentumot.

A Fidesz választókerületi tisztséggel kapcsolatban Hadházy Sándor elmondta, hogy ugyan ő még végigviszi a ciklust, de valójában már Vitályos Eszter az illetékes, hogy tárgyaljon a helyi iparűzési adó kompenzációjával kapcsolatos a kérdésekben. (Ugyanis február 8-án Vitályos Eszter nem államtitkárként, hanem a Fidesz Pest megye 3. számú választókerület elnökeként tárgyalt Fülöp Zsolttal és Magyar Judittal a város helyzetéről, az IPA-kompenzáció indokoltságáról.)
Mindezek mellett Hadházy, aki az Országgyűlés Gazdasági Bizottságának alelnöke is, ígéretet tett arra, hogy eljár a város érdekében. A polgármester megköszönte együttműködését.

(kép: ezalenyeg.hu)