2016. május 5., 16:44
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 8 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

2016. május 9-én, hétfőn 8-18 óra között az NA 500 mm-es ivóvíz távvezetéken hibajavítási munkák miatt vízhiány, nyomáscsökkenés, ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható!

Az érintett utcák Szentendrén: Kálvária, Hamvas Béla, Bimbó, Álmos, Huba, Pipacs, János, Deli A. utca, Radnóti u. – Pomázi u. – Vasúti villasor közötti területen, Római sánc u. – Bükkös-part közötti területen, Pannónia-telep: Kőzúzó úti iparterületen, Szentlászlói út mentén és a kapcsolódó keresztutcákban, Szentlászlói út – Sztaravodai út által határolt területen (Izbég, Vasvári ltp. és Füzespark területén), Sztaravodai úton és a kapcsolódó keresztutcákban (Szentendre belterületén), Szarvashegy területén, a Nap utcában és a kapcsolódó keresztutcákban az Egres útig, az Egres úton az Egres köz és a Törökvölgyi út közötti szakaszon, a Dunakanyar körúton a Barackos út – Bükkös-part közötti területen, a Dunakanyar körút – Áprily tér – Martinovics – Pátriárka – Bartók Béla – Angyal – Iskola – Dodola – Darupiac – Zenta – Dunakanyar körút által határolt területen.

Kérjük, szíveskedjenek gondoskodni a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről!

A hibaelhárítás idején az érintett területen mozgó lajtkocsik mellett, az alábbi helyeken elérhetőek ivóvíztartályaink ideiglenes vízvételezés céljából:

. a Móricz Zsigmond Gimnázium előtt;

. a Vasvári ltp-en az Óvoda előtt;

. a Füzesparkban a CBA melletti közterületen;

. az Izbégi Általános Iskolánál a Mária utcában.

A hibaelhárítás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérjük a vízvételi helyeket (vagy a vízóra előtti főelzáró csapot) zárva tartani!

Amennyiben a hibaelhárítást a megadott időpont előtt befejezi a szolgáltató, a vízszolgáltatást azonnal helyreállítják!

A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klórszag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

 

Megértő türelmüket köszönjük!

 

DMRV DUNA MENTI REGIONÁLIS VÍZMŰ

 ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

 

 www.dmrvzrt.hu