VIII. Pilisi Tekerő Kerékpáros Kalandtúra

Pilisi Tekerő óriásplakát 20162016. szeptember 3. 09.00-17.00 – Szentendre Postás Strand

Helyszíni regisztráció: 07.30 – 08.45, rajt: 09.00
Keresd a Pilisi Tekerő eseményt a facebookon a legfrissebb infókért!
Pilisi Tekerő pólót rendelhetsz idén is 1200 Ft-os áron augusztus 29-ig.
A fürdőruhát senki NE hagyja otthon!

Fővédnök: Verseghi-Nagy Miklós, Szentendre polgármestere

Fődíj: Neuzer kerékpár

Az online nevezés lezárult, mostantól már csak a helyszínen van mód a jelentkezésre!!!

A nevezési díjat és a pólók árát kérjük, az alábbi számlaszámra utald: Szentendre Város Önkormányzata: 11784009-15731292
Nagyon fontos, hogy az utalás közleményében tüntessék fel a nevezők létszámát és a pólók darabszámát!
Mindazok, akik online neveznek, 30%-os kedvezményben részesülnek az alábbi szervízek javítási díjaiból 2016. 09. 03-ig:
Balázs Kerékpárbolt, Hámori Sportbolt,Kerékmánia Sportfelszerelés, Kerékpárbolt és Szervíz. Ne feledd, a jelszó: Pilisi Tekerő 2016!

Amennyiben a regisztráció során problémája vagy kérdése merülne fel, kérjük, lépjen kapcsolatba Soltész Emesével a soltesz.emese@szentendre.hu címen.

A Pilis hegyeiben, a Duna mellett és a Szentendrei-sziget lankáin tekerhetsz négy útvonalon. A legkisebbektől a legelszántabbakig mindenki válogathat a távok között.Ha kellemes környezetben, egy jó kis családi programra vagy kihívásokra vágysz, gyere a Pilisi Tekerőre! A résztvevő csapatok változatos útvonalakon tölthetnek el egy izgalmas, élményekben gazdag napot a Pilis – Dunakanyarban! A Kalandozóknak a sportálommásokon játékos kihívásokat kell teljesíteniük, majd a Bázison minden résztvevő tombolasorsoláson vesz részt 15 órakor, sok-sok értékes nyereménnyel!

Nevezési díjak (előzetesen nevezni 2016. augusztus 26-ig lehet.):

Előzetes nevezési díj: felnőtt: 1.400 Ft, gyermek 14 éves korig: 800 Ft
Helyszíni nevezés: felnőtt: 1.800 Ft, gyermek 14 éves korig: 1.000 Ft
Kedvezmények:
– 3 éves kor alatt a részvétel ingyenes
– Három vagy több gyermekes családoknak nevezési díj gyermekenként 500 Ft
– Parasportolóknak, fogyatékkal élőknek a részvétel ingyenes!

Idén a póló égszínkék, ára 1.200 Ft. Pólót csak a nevezését augusztus 26-ig leadóknak tudják a szervezők garantálni, azt követően a készlet erejéig van lehetőség a vásárlásra, korlátozott mennyiségben a helyszínen.


Indulói tájékoztató lapozható digitális formában


Tervezett útvonalak: (letölthető pdf formátumban innen)

Családi Tekerő I.
Szentendre,  Postás strand, – Leányfalu, Strandfürdő – Szentendre,  Postás strand –  Kellemes 10 km-es túra, végigbiztonságos kerékpárúton, egész napos ott tartózkodással a strandfürdőben. Az apróságok első kerékpártúrája lehet!

Családi Tekerő II.
Szentendre  Postás strand,- Szigetmonostor/Horány – Tahitótfalu, Bodor Major – Leányfalu, Strandfürdő – Szentendre  Postás strand – 30 km-es túra. A határcsárdai réven át Horányig, majd a Nagy – dunai gáton haladva Bodor Majorig, visszafelé egész napos ott tartózkodással a strandfürdőben. A sportállomásokon izgalmas feladatok kicsiknek, nagyoknak.

Kalandos Tekerő
Szentendre  Postás strand, – Pilisszentlászló, Ifjúsági tábor – Csobánka, Berda/Oszoly pihenő – Pomáz, Magyar Vár – Szentendre, Góliát Vízisport telep – Szentendre Postás strand – 45 km-es túra. Szentendre belvárosát elhagyva a pilisi hegyekben barangolhatsz izgalmas sportállomásokat érintve, majd a Pilis leküzdése után felfrissülhetsz Szentendrén a vízisport telepen.

Extrém Tekerő
Szentendre  Postás strand, – Tahitótfalu, Bodor Major – Pilisszentlászló, Ifjúsági tábor – Csobánka, Berda/Oszoly pihenő – Pomáz, Magyar Vár – Szentendre, Góliát Vízisport telep – Szentendre  Postás strand – 70 km-es túra. A Duna mellett a Tahi hídig, majd rövid kitérővel a Szentendrei – szigetre, aztán irány Tahiból a pilisi hegyekbe, izgalmas sportállomásokat érintve, majd a Pilis leküzdése után felfrissülhetsz Szentendrén a vízisport telepen.

A Kalandos és az Extrém túrán résztvevőknek védősisak kötelező, egyéb védőfelszerelés a sérülések elkerülése érdekében ajánlott!
Bázisunk, a Postás strand! (Neve ellenére ne strandot keressen!)
A rendezvény szervezői a változtatás jogát fenntartják!

Az online pólóvásárlás lezárult.

Ha csak pólót szeretnél rendelni, az alábbi mezőket kitöltve add le a rendelésedet legkésőbb augusztus 26-ig, és postázzuk! A póló ára: 1200 Ft
A pólók árát kérjük, az alábbi számlaszámra utald: 11784009-15731292


 logokk3