2023. február 17., 14:45
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 1 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Ahogy a Vasúti villasor és környéke forgalmi rendjével foglalkozó legutóbbi lakossági fórumon a városvezetés ígérte, a további tájékoztatás érdekében elkészült a Vasúti villasor és környéke: forgalomcsillapítás című tájékoztató aloldalunk.

Az oldalon megtalálható a Mobilissimus Kft. forgalom- és sebességmérésre, lakossági egyeztetésekre épülő tanulmánya, amely részletesen elemzi a jelenlegi helyzetet és koncepciótervében felvázolja a kívánatos célokat, azok megvalósítási lehetőségeit.

A web-oldalon bemutatjuk a Mobilissimus Kft. koncepciótervét, ennek változatait, amelyek egyben fejlesztési szakaszként, illetve távlati tervként is értelmezhetők. Összegyűjtöttük az új forgalmi renddel kapcsolatos történésekről tudósító cikkeinket, annak reményében, hogy tanulságul szolgálhatnak hasonló, nehezen kezelhető helyzetekben. A városi honlap tematikus aloldalán figyelemmel kísérhető lesz  a forgalmi rend megújításával kapcsolatos minden fejlemény.

A koncepciótervet várhatóan a 2023. márciusi testületi ülésen tárgyalják meg a képviselők.

Ezzel a tervvel megszületett egy olyan átfogó stratégia és vízió a Vasúti villasor és környékének forgalmi rendjéről, amelynek megvalósítása biztosíthatja az itt élők számára azt a környezetet, ami egy kertvárosi milliőtől elvárható.

Aloldalunk ITT található.