2024. április 19., 17:45

Az ingyenes Szentendre Applikáció egyik legkedveltebb modulja a kedvezményeket nyújtó virtuális Városkártya: ennek érvényesítésével a szentendrei lakcímmel regisztrált App-felhasználók városszerte különböző kedvezményekhez jutnak.

Az alábbi cikkben azokat a fizikai és lelki egészséget erősítő helyszíneket mutatjuk be, amelyek már csatlakoztak az önkormányzat, a helyi vállalkozások és intézmények együttműködésével fejlődő Városkártya-programhoz. Az elfogadóhelyek száma folyamatosan bővül, várjuk a további partnerek jelentkezését.

Friss ajánlatok, új elfogadóhelyek. Minden, amit a Városkártyáról tudni szeretnél: https://varoskartya.szentendre.hu/

V8 USZODA ÉS WELLNESS AQUAPLACE RENDEZVÉNY- ÉS SZABADIDŐKÖZPONT

A V8-ban megtalálható Szentendre legszebb uszodája és wellness részlege. További szolgáltatások: bowling pályák és bisztró, biliárd, bérelhető rendezvényhelyszín, egyéb szépségápolási szolgáltatások. Szentendrei lakcímkártyával a szentendreieknek szóló kedvezményeken felül további 5% kedvezmény Városkártyával! Az egészséges életmód népszerűsítése érdekében a V8 és a város önkormányzata úgy döntött: szeptember 30-ig a hétvégi napokon megduplázza, 10%-ra emeli a városkártya-kedvezményt.

 

BALÁZS KERÉKBOLT

2019-ben ingatlanfejlesztésbe kezdett a cég, megnövelve a bemutató teret és a műhelyt. Emellett elektromos kerékpárok szervizelésével és értékesítésével is bővítették kínálatukat. 15% kedvezmény a sífelszerelések, az utánfutók és a kerékpárok bérlésére.

 

JÓGAFÉSZEK

„A Jógafészek, ahol az EGÉSZ-ség fészkel.” A Jógafészekben a Hatha jóga alap ászanáit lehet gyakorolni. Minden esetben kiegyensúlyozott, megerőltetéstől mentes, a teljes testet átmozgató, energizáló gyakorlatok vannak. Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges. Az alkalmi óradíjból 10% kedvezmény, a 18 órás bérlet árából 5% kedvezmény. (A kedvezmény a nyugdíjas kedvezménnyel nem vonható össze.)

 

SZARVASHEGY PANORÁMA APARTMAN

Szentendre központjától 8 km-re, a Szarvashegy tetején, közvetlenül a Pilisi Parkerdő szélén négy egyedi kialakítású, kétszemélyes panoráma apartmannal várják a nem mindennapi kikapcsolódásra vágyó vendégeket. 10% kedvezmény a szálláshely-szolgáltatás díjából.

 

FORMA STÚDIÓ

A 33 éves Forma Stúdió szeretettel várja vendégeit szépségápolási szolgáltatásokkal, torna és mozgás órák széles választékával, egészségmegőrző ayurveda életmód tanácsadással és jóga órákkal. A város lakóit minden héten pénteken este 19.30-tól díjtalan mantra jóga-meditáció órával várják és szerdán délelőtt 9.30-tól 50% kedvezmény jár a nyugdíjasoknak a tradicionális jóga óra árából.

 

A szentendreieknek kedvezményeket nyújtó digitális városkártya a mobilapplikációban a Városkártya menüpont alatt található. Akinek nincs okostelefonja, a Tourinform irodában papír alapú városkártyát igényelhet. A városkártya-elfogadóhelyek száma folyamatosan bővül. Használják ki az előnyeit!

https://varoskartya.szentendre.hu/