Aktuális hírek

Házhoz menő lomtalanítás

A Városi Szolgáltató NZRt. a korábbi gyakorlathoz hasonlóan a lakossági előfizetők részére évente egy alkalommal házhoz menő lomtalanítási lehetőséget kínál.

Részletek »

 2018. február 4.

Hulladékudvar: változás az átvétel rendjében

2019. február 1-től változik a hulladékátvétel rendje a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. hulladékudvarában – tette közzé hirdetményében a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt.

Részletek »

 2018. január 4.

A 2019. évi első negyedévre vonatkozó szelektív hulladékgyűjtési naptár

2019. első negyedévében az alábbiak szerint végzi a szelektív hulladékgyűjtést a Városi Szolgáltató NZrt, a körzetek kiosztása változatlan marad.

Részletek »

 2018. január 4.

 Téli útüzemeltetés 2018

A Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. és alvállalkozója felkészült a tél érkezésére és a télies útviszonyok kezelésére. A téli útüzemeltetés időszaka november 15-én indult, amely során 8 munkagép áll rendelkezésre, valamennyi GPS nyomkövetővel szerelt a pontos ellenőrizhetőség érdekében. A nagyobb forgalmú közutak, közintézmények az elmúlt években már megszokott módon prioritást élveznek. A síkosságmentesítést szakmailag jól képzett, a területet ismerő hódiszpécser irányítja majd, a kezelésbe vont közel 300 közút, járdaszakasz és közterület síkosságmentesítése során. A munkások a gépi mellett kézi erővel is dolgoznak szükség esetén.

Részletek »

 2018. október 26.

 Felhívás városi nagytakarításra

Idén egy hétvégén, december 8-án és 9-én szállítják el a háztartásoktól a kertekben felhalmozódott fűnyesedéket, lombot, gallyat. A zöld javakat zsákolva és kötegelve, a szállítást megelőző napon, de legkésőbb a szállítás napján reggel 6 óráig kell kihelyezni az ingatlan elé, a közlekedést nem akadályozva.

Részletek »

 2018. október 26.

 Őszi zöldhulladék begyűjtés

A VSZ Zrt. kerti zöldhulladék begyűjtést végez három ütemben 2017. november 11-én, november 18-án és 25-én.

A Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. a kerti zöldhulladék begyűjtést az alábbi ütemezés szerint végzi:
Részletek »

 2017. szeptember 21.

 Tavaszi zöldhulladék begyűjtés

A VSZ Zrt. kerti zöldhulladék begyűjtést végez három ütemben 2017. március 25-én, április 1-jén és 8-án.

A Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. a kerti zöldhulladék begyűjtést az alábbi ütemezés szerint végzi:
Részletek »

 2017. március 9.

 Tavaszi munkák a városi szolgáltatótól

Lombgyűjtés, parktakarítás, a belváros és az aluljáró takarítása, kátyúzási előkészületek és hordalék-eltávolítás – a jó idő megérkeztével a tavaszi munkák ideje is elérkezett a Városi Szolgáltató számára.
Részletek »

 2017. március 9.

 Téli útüzemeltetés

A téli időszakban november 15-e és március 15-e között folyamatosan (24 órában) szakmailag képzett és gyakorlott, a területet és a feladatot jól ismerő ügyeletes személy irányítja a kezelt úthálózat síkosság-mentesítési és hó eltakarítási feladatait.
Részletek »

 2017. január 6.

Fenyőfa begyűjtés

Fenyőfabegyűjtést rendez a Városi Szolgáltató három ütemben, három januári szombaton. A VSz kéri, hogy a fákat a begyűjtés előtti pénteken helyezzék ki az ingatlanok elé.
Részletek »

2017. január 4.

Téli útviszonyok: ügyeleti hódiszpécser

Telefonos hódiszpécser ügyeletet biztosít a város a téli időszakban. A 0-24-ig hívható számon az önkormányzati utakra vonatkozó hó- és síkosságmentesítéssel kapcsolatos bejelentéseket várják.

A téli útüzemeltetés időszakában az ügyeleti hódiszpécser 0-24-ig elérhető. Önkormányzati fenntartású utakra vonatkozó hó- és síkosságmentesítéssel kapcsolatos bejelentés vagy panasz esetén a hódiszpécsert az alábbi telefonszámon érhető el:

0620/320-7216

2016. november 16.

Kerti zöldhulladék begyűjtés

A VSZ Zrt. kerti zöldhulladék begyűjtést végez három ütemben, 2016. november 26-án, december 3-án és 10-én.

 I. ütem: november 26. szombat

Püspökmajor-lakótelep és környéke (László telep – Kovács L. u. – Dunakanyar krt. – Vasúti Villasor által határolt terület); Pannónia telep (Vasúti Villasor – Pannónia u. – Telep u. – Dera patak által határolt terület)

 II. ütem: december 3. szombat

Boldogtanya – Petyina – Tyúkosdűlő – Papsziget – Szarvashegy városrészek, valamint az Ady Endre út; Pismány (Sztaravodai út – Dunakanyar krt. – Cseresznyés út – Napos sétány által határolt terület)

III. ütem: december 10. szombat

Belváros (Dunakanyar krt. – Duna által határolt terület); Izbég (Kovács L. u. – Füzespark – Vasvári ltp. – Sztaravodai út – Dömörkapu által határolt terület)

A kerti zöldhulladékot zsákokban szállítjuk el, illetve darabolva. A zsákokba helyezhetők: lomb, fa és bokor nyesedék, nyírt fű, gyom.  A vastagabb faágakat, dísznövényeket darabolva (maximum 1 m hosszig), összekötve helyezzék a zsákok mellé.

Kérjük, hogy a kerti zöldhulladékot legkésőbb az ütemtervnek megfelelően szombaton 6.00 óráig helyezzék ki. A késve kihelyezett zöldhulladékot nem áll módunkban elszállítani. Amennyiben a munkatársaink a zöldhulladékos zsákokban háztartási-, vagy egyéb hulladékot találnak, azt nem szállítják el.

További információ: www.vszzrt.hu, (26) 300 407

2016. október 19.

Melegvíz szolgáltatási szünet

Tisztelt Felhasználók!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016. Szeptember 12-16. között, a fűtőműben leállást tartunk TIGÁZ gázszolgáltatási szünet és egyidejűleg a nyári karbantartási munkálatok miatt.
Ez idő alatt a használati melegvíz szolgáltatás szünetel.

Kérjük szíves türelmüket és megértésüket.

2016. augusztus 15.

Vadgesztenyefák növényvédelmi permetezése

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a 2016. augusztus 11-től – augusztus 31- ig Szentendre város közterületein vadgesztenyefák növényvédelmi permetezését fogjuk végezni.

Permetezéshez felhasznált szerek: Topas 100 EC dózis: 0,3 l/ha, Runner 2F dózis: 0,5 l/ha, Csökkmix 3 l/ ha, Silwet 0,15/ ha.

A felhasználás során kijuttatandó szer a melegvérűekre nem veszélyes, illetve az esetlegesen eszközökre (pl.: gépjármű) kijutó permetszer károsodást nem okoz.

Továbbá kérjük, hogy jelezzék felénk azt is, ha a permetezendő díszfák 10 m-es körzetében érő gyümölcsfa ill. zöldségfélék (kerítésen belül) találhatók. Élelmezés egészségügyi várakozási idő: 14 nap.

További észrevételükkel Szentendre Város Központi Ügyfélszolgálatát keressék (cím: 2000 Szentendre, Duna-korzó 18.; Tel: 06-26-300-407; E-mail: ugyfelszolgalat@szentendre.hu).

Köszönjük türelmüket és megértésüket!
Városi Szolgáltató Zrt.

2016. augusztus 9.