FOLYAMATBAN LÉVŐ SZABÁLYOZÁSOK, ELJÁRÁSOK, PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSEK

Partnerségi egyeztetések

Településrendezési és településképi eszközök korrekciója keretében, Szentendre Építési Szabályzata (SZÉSZ) és Szabályozási Terv (SZT), valamint a Településkép védelméről szóló rendelet (TKR) és Szentendre Arculati kézikönyvének (TAK) korrekciós módosítási folyamata lezárult.

Az arculati kézikönyv és a településképi rendelet korrekciója egyes reklámokra, hirdető-berendezésekre vonatkozó előírások kapcsán, Szentendre Építési Szabályzatával való összhang megteremtésének érdekében, valamint egyes hibajavítások, értelmezési pontosítások tekintetében vált szükségessé.

Szentendre Város Önkormányzat Képviselő-testülete az 23/2019. (VI.14.) önkormányzati rendelet elfogadásával döntött a településképi rendelet módosításáról.

Szentendre Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 100/2019 (VI.13.) Kt. sz. határozatával fogadta el az arculati kézikönyv korrekcióval érintett térképi részeinek módosítását.

Az arculati kézikönyv és a településképi rendelet korrekciójára tekintettel, azzal párhuzamosan Szentendre Építési Szabályzatának korrekciója is megtörtént egyes hibajavítások, értelmezési pontosítások tekintetében.

Szentendre Város Önkormányzat Képviselő-testülete az 24/2019. (VI.14.) önkormányzati rendelet elfogadásával döntött Szentendre Építési Szabályzata (SZÉSZ) és Szabályozási Terve (SZT) korrekciós módosításáról.

Az elfogadott dokumentumok a „letölthető jogszabályok, dokumentumok, áttekintés” menüpont alatt megtalálhatóak.