2015. március 12., 00:00
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 9 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Idén 5. alkalommal rendezte meg a Hold utcai óvoda alapítványi bálját a visegrádi szállodában. A Gyermekeink Jövőjéért Alapítványt 20 évvel ezelőtt alapítottuk azzal a céllal, hogy a Hold utcai óvoda gyermekeinek oktatását, nevelését segítse. Az előző években az udvar korszerűsítésére, tavaly pedig a terasz egy részének árnyékolására fordítottuk a támogatásokat. Az idei bál bevétele meghaladta az 500 ezer Ft-ot, melyből az árnyékoló teljes egészében befejezésre kerül, majd a fennmaradó összeget az udvari játszóeszközök karbantartására fordítjuk.
Rendezvényünk kiemelt támogatója idén is a Thermal Hotel Visegrád, amely biztosította a bál helyszínét és az ízletes svédasztalos vacsorát. Az est házigazdája Török Olivér volt, és a Vento Lento zenekar húzta a „talp alá valót”. A társaság és a hangulat ismét fergeteges volt.
A jó cél érdekében nagyon sok szentendrei vállalkozás, üzlet állt mellénk, így a bál bevételének túlnyomó részét a tombolavásárlásból befolyt összeg tette ki. A tombola fődíját – egy gyémántköves aranygyűrűt – a Caprice Hungary ajánlotta fel. Emellett még sok-sok értékes ajándék talált gazdára, például wellness hétvége, hajóút, vacsorautalványok, ékszerek, minőségi italok és különböző ajándékcsomagok.
Köszönetet szeretnénk mondani a Thermal Hotel Visegrádnak a helyszínért, Nagy-Bándli Zsófiának a szervezésben nyújtott segítségéért, a GT Printnek a nyomdai munkákért, a szentendrei vállalkozásoknak a felajánlásokért, a szülőknek a támogatásaikért és az árnyékolás kivitelezésében nyújtott segítségért Bagi Tamásnak, Putz Tamásnak és Cernic Gusztinak.

TÁMOGATÓINK:
Thermal Hotel Visegrád, Caprice Hunary, RestArt, Versys Clinics, Silverline Cruises, Look Your Best, RC Modellek, GT Print, Fűszerész, Forma Stúdió, Korona Fogászati Központ, Lemaquillage, Ti Collection, Boglárka Körömsarok, El Mariachi étterem, Elisabeth étterem, Parola vendéglő, Bibione Pizzéria, My Soup Levesbár, Végh-Pozsár Kitti cukrász, Marosi Erika kozmetikus, Hubay Ház, Ferences Gimnázium Papírbolt, Édeni Édességek – Csokibolt, Szelence ékszer, DarkSun Szolárium, Dorn Szalon, Bujdosó Pincészet, Hilltop bor, XXL Fotó Stúdió, MilleColor Kft., Dévényi gumiszerviz, Fáy Kata kineziológus.
Hornyák Szilvia
Hold utcai Tagóvoda vezetője