2016. április 28., 17:33
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 8 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Szentendre Város Önkormányzata, illetve a Szerb Kisebbségi Önkormányzat által szervezett május 1-i rendezvények miatt május 1-jén reggel 06.00 órától este 22.00 óráig lezárások lesznek a belvárosban.


A május 1-jei programok helyszíne a Czóbel és a Kerényi park lesz, emiatt az Ady Endre út a Dézsma utcától (Dézsma tértől) kifelé a Café Rodinig zsákutca lesz, gépkocsival csak az ott lakók tudnak behajtani, áthaladó forgalom nem lesz. A Café Rodintől az utat a gépjármű-forgalom elől teljes szélességében lezárják a Réti sétányig (Ady Endre út – Dunakorzó kereszteződéséig).
A Dunakorzó a rendezvény ideje alatt nem lesz lezárva, mindvégig biztosított az áthaladás és a kijelölt parkolókban a várakozás.
A Szerb Kisebbségi Önkormányzat által szervezett Retro Autókiállítás miatt a Lázár cár tér teljes területe, valamint a Pásztor kishajótól a Rév utcáig a parkoló lezárásra kerül a kiállított gépjárművek számára.
A rendezvény sikeres lebonyolítása érdekében köszönjük szíves megértésüket a forgalmi rend változása miatt.
Kérünk mindenkit, a rendezvények ideje alatt a közlekedési szabályokat fokozottan szíveskedjenek betartani, a Dunakorzón és a rendezvények környezetében csak a várakozásra kijelölt helyeken parkoljanak gépjárműveikkel, hogy a balesetveszélyes helyzeteket elkerüljük.

Köszönettel:
Szentendre Város Önkormányzata