2017. június 19., 16:01
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 7 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Munkát keres? Manapság egy szakmát elvégezni nem kevés pénzbe és időbe kerül. Kinek az egyikből, kinek a másikból jut kevesebb.  Van azonban egy szakma, amire csak nagyon kevesen gondolnak, pedig akár egy hét alatt elvégezhető, nem viszi anyagi csődbe a családot és az ország bármely pontján el lehet vele helyezkedni, ugyanis mostanra hiányszakmává vált. Ez pedig nem más, mint az úszó- és uszodamesterség.

Fiatalon azért éri meg, mert tanulás mellett is lehet vele keresni, kicsit később pedig azért, mert biztos és kiszámítható munkát jelent, az esetek 99%-ban nyugodt környezetben. Az utóbbi évtized beruházásai által az országban gombamód szaporodtak a fürdők és wellness szállodák, melyeknek lassanként lepkehálóval kell fogniuk a szakképzett munkaerőt. Aki tud úszni, szeret emberekkel foglalkozni és igényli a nyugodt környezetet, annak mindenképpen érdemes elgondolkodnia egy ilyen tanfolyamon.

 

Úszómester állás

A szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidőközpont összeszokott csapatába keresünk agilis, megbízható munkatársat. Az ideális jelölt kedves, jól kommunikál, rugalmas és jó csapatjátékos. Úszómesteri vizsga megléte előnyt jelent, de nem feltétel. A végzettség megszerzésében segítünk. Az állás 8 órás bejelentett, versenyképes fizetéssel, bérpótlékokkal és túlóra lehetőséggel, kiszámítható munkavégzéssel kellemes, nyugodt környezetben. Feladatok: a vendégek felügyelete, informálása, adminisztráció.