2022. szeptember 2., 10:52
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 2 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Önkormányzati támogatással és közös összefogással sikerült lecserélni a Gondozási Központ elöregedett gépjárműveit. A két új autó beszerzése adománygyűjtési céllal szervezett jótékonysági vásárok bevételének köszönhetően a Szentendrei Református Egyházközösség, az Event Stuff Kft. és az Inneltrade Kft., valamint tíz szentendrei magánszemély jóvoltából valósult meg.

Két üzembiztos autó nélkül nem tudja ellátni a feladatait a Gondozási Központ, ezekkel szállítják az ebédet a rászorulóknak, és utaztatják az időseket az Idősek Klubjába, és az egyéb ügyek intézésében is nélkülözhetetlen szerepük van. Tavaly év végére sajnos hol az egyik, hol a másik autó mondta fel a szolgálatot.

Az egyik, Ford Transit típusú autóra a fenntartó, Szentendre Város Önkormányzata biztosított költségvetési forrást idén év elején, majd a másik beszerzését is támogatta a város, de beszerzéséhez hozzájárult az a kampány is, melynek során a Gondozási Központ vezetője a szentendreiek segítségét kérte.

A gyűjtés és összefogás eredményeként három nagyobb adományozó mellett magánszemélyek is a jó ügy mellé álltak.

A Gondozási központ ezúton köszöni minden adakozó segítségét!

Amennyiben segítségnyújtásra szoruló idős van a környezetében, aki elfogadja az intézmény segítségét, kérjük jelezze a 06/26-311-964-es telefonszámon.
Személyesen: Gondozási Központ Szentendre (Sztaravodai út 2.)

Ha szívesen támogatná a Gondozási Központ munkáját, egyéni adományát felajánlhatja a Szentendréért Közalapítvány számlaszámára:
11742087-20073857
 | IBAN szám: HU50 1174 2087 2007 3857 0000 0000
A közlemény rovatban kérjük, tüntessék fel: „Gondozási Központ”.