2022. augusztus 4., 14:14
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 2 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Iskolaszerek, tisztálkodószerek, bármi, ami az iskolakezdéshez szükséges – közös adománygyűjtésre hív a Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézmény rászoruló iskolások javára. A Töltsük meg együtt az iskolatáskákat! szlogennel szervezett akcióban augusztus 9-10-én, kedden és szerdán 10:00 és 18:00 között várják az adományokat a budakalászi Auchanban, a pénztárak előtt.

Töltsük meg együtt az iskolatáskákat! szlogennel idén is meghirdeti tanszergyűjtési akcióját a Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézmény. Az akció célja, hogy a nehéz helyzetben lévő családok számára megkönnyítsék a tanévkezdést, és az adományokkal csökkentsék az iskolakezdéssel járó kiadásokat. Már a becsengetés előtt segíteni szeretnék a nehéz sorsú családokat, hogy a rászoruló gyermekek egyenlő esélyekkel kezdhessék a tanévet társaikkal.

Amire a gyerekeknek szükségük lehet:

  • iskolatáska, tolltartó, tornazsák
  • füzet, toll, ceruza, radír, filctoll, zsírkréta
  • vízfesték, tempera, rajzlap, vonalzó, körző
  • minden, ami megkönnyíti a rászoruló családok iskolakezdését.

Helyszín: a budakalászi Auchan, a pénztárak előtti rész.
Idöpont: 2022.08.09-10. (kedd, szerda), 10:00-18:00

Várunk mindenkit szeretettel, hogy együtt segíthessünk a gyerkőcöknek a tanév elején.

Az Auchannál tartott akcióban újonnan vásárolt holmikat várnak adományként. Használt, de még használható, jó állapotú tanszeradományokat augusztus 15. után az intézményben fogadnak (Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézmény, Szentendre, Szentlászlói út 89., tel.: (26) 312 605, e-mail: info@dunakanyari.hu, web: dunakanyari.hu, Facebook-oldal: https://www.facebook.com/dunakanyari).

(Borítókép: Pixabay)