Fénykép feltöltése

Fotózd le - Írd meg - Küldd be!

Képgaléria

Megnyílt a Szeretem Szentendrét fotókiállítás
A Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál első napján, 2019. augusztus 30-án nyílt meg a Városház Galériában a Szeretem Szentendrét fotókiállítás. A megnyitón a szakmai zsűri által kiválasztott és a közönségdíjas alkotók értékes ajándékcsomagokat kaptak. A városi honlapon megjelent fotógaléria legszebb képeiből nyílt tárlat szeptember 13-ig látható a hivatal nyitvatartási idejében. Továbbra is várjuk a képeket és gondolatokat a galériába. Fotózz és mondd el te is, miért szereted Szentendrét!

Díjazott képek
Beszámoló a Kiállításmegnyitóról
#szeretemszentendret

Mindannyian mások vagyunk, de valamiben egyetértünk: Te is szereted, én is szeretem: szeretjük Szentendrét. Neked melyik apró részlete, rejtett zuga a legkedvesebb? Milyen emlék köt ide?
Egy forró csók, egy fantasztikus színházi előadás, egy koncert, egy séta, a legjobb lángos íze... Miért szeretsz ebben a városkában élni? Itt élt már a dédapád is… tegnap költöztetek ide... Mikor szereted legjobban? Hajnalban, amikor még zárva az üzletek spalettája, amikor senki nem jár az utakon... nyáreste, nyüzsgő forgataggal a korzón... hóesésben... tulipánvirágzáskor… novemberben, ahogy a gomolygó köd mögött felsejlik a Duna… délben, amikor megkondul a harang, és forrón süti a nap a macskaköveket...

  • Mondd el egy képpel és egy mondattal, Te miért szereted Szentendrét!
  • Regisztrálj a honlapon és töltsd fel a fotódat a mondattal együtt!
  • A honlap #szeretemszentendret galériájában "kiállítjuk" a fotódat és Te is megnézheted, hogy mások hogyan szeretik a várost.
  • A feltölthető minimális képméret 2000x2000 pixel. Lehet álló vagy fekvő. A képkeret négyzetes, de kattintást követően alkalmazkodik a képarányhoz.