2014. július 7., 13:33
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 10 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A gödi Balázsovits Sportcsarnokban május végén játszotta a Magyar Korfball döntőt a Szentendrei Korfball Klub csapata sikeresen. Idén a 9. bajnoki címüket szerezték meg Dzsida Tamás és Horváth Viktor (2014 gókirálya) szakmai vezetésével. Folytatásként a Belgiumban megrendezésre kerülő Bajnokok Ligájában vesznek részt 2015 januárjában ahol városunkat és Magyarországot képviselik majd.

A nyertes csapat tagjai: Dzsida Tamás, Borz Péter, Horváth Viktor,Dzsida Balázs, Laczkó Bálint, Jakab Gergely, Opánszky Péter, Kőrösi Soma, Szalai Viktória, Bácskai Barbara, Horváth Regina, Molnár Nóra, Dzsida Krisztina, Horváth Rozália, Szuromi Márta és Tegzes Dániel klubelnök.

A klub 15 éve nyújt sportolási lehetőséget a szentendrei fiataloknak, nemzetközi szinten is képviseli közösségünket, ez idáig önkormányzati támogatás nélkül. Jelenleg szponzori támogatókat keresnek, hogy a heti edzések és a rendszeres bajnoki mérkőzések helyszíne ismét Szentendre lehessen, ahol az elmúlt években az elért sikereik ellenére keveset játszhattak. Az utánpótlás biztosításához várjuk a sportszerető fiatalok és a támogatók jelentkezését Horváth Viktornál (tel: 70-421-2090) és Tegzes Dánielnél (tel: 20-573-6011).