2016. március 30., 16:40
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 8 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Szentendre Város Önkormányzata fotópályázatot hirdet a természet- és környezetünk védelme, valamint természeti értékeink fontosságának jegyében a Föld napja alkalmából.


Fotópályázati kategóriák:

1. felső tagozatos kategória, (5-8. évfolyam, 10-14 éves korcsoport)
2. középiskolás kategória, (9-12. évfolyam, 15-19 éves korcsoport)
3. felnőtt kategória
Minden kategóriában egyénileg és csoportosan is lehet fotókat benyújtani.

A pályaművek elkészítése:

A pályázó a témához kapcsolódó maximum 3 db digitális vagy digitalizált JPEG formátumú alkotással, vagy maximum 5 darabból álló fotósorozattal pályázhat. Minden felvétel file-neve a pályázó családneve és keresztneve ékezetek nélkül egybeírva, majd a kép rövid (egy-két szavas) címe. A családnév előtt sem sorszám, sem előtag ne szerepeljen.

A pályaműveket a kudett.krisztina@szentendre.hu e-mail címre lehet beküldeni. Egy küldemény mérete ne legyen nagyobb, mint 20 Mb. Ha szükséges, akkor a képek több levélmellékletként küldhetőek. A pályázaton való részvételhez kérjük, töltse ki az online jelentkezési lapot.

Az eredményhirdetés és díjátadó időpontjáról a résztvevőket telefonon és e-mailben értesítjük.

Pályázatok benyújtásának határideje: április 26.


Pályázatok értékelése:

Az alkotásokat kategóriánként értékeljük és jutalmazzuk. A legsikeresebb művek alkotóit vásárlási utalványokkal jutalmazzuk. Minden fotópályázati kategóriában az 1-3. helyezettet díjazzuk. Az I. helyezett: 40.000 Ft, a II. helyezett 30.000 Ft, a III. helyezett: 20.000 Ft értékű utalványban részesül. A nyerteseket telefonon és e-mailben értesítjük.

Pályázati feltételek:

Az alkotásokból a pályázat kiírói kiállítást rendezhetnek. A pályázati anyag beküldésével a pályázó, vagy törvényes képviselője elfogadja a pályázat feltételeit és egyben hozzájárul, hogy a rendezők a pályázattal kapcsolatos elektronikus és nyomtatott publikációkban képeiket térítésmentesen használják az alkotó nevének és életkorának feltüntetésével.

 

fotó3