2016. március 11., 17:47
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 8 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Bűnmegelőzési előadásokat tartottunk

Screenshot_2016-03-11-17-24-38-304A Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának vizsgálója, Huber Mónika r. törzszászlós és a Bűnügyi Osztály előadója Botos Adrienn r. törzszászlós a Szentendrei Református Gimnáziumban megtartott egészség-projekt keretein belül bűnmegelőzési előadásokat tartott.

 

Huber Mónika r. törzszászlós a kábítószer fogyasztással, illetve tartással kapcsolatos jogi következményekről tartott előadást, amit Dr. Zacher Gábor toxikológus előadása követett.

Botos Adrienn r. törzszászlós további bűnmegelőzési előadásokat tartott az intézményben négy órában az alsó tagozatos diákoknak a biztonságos internetezés szabályairól.

A kerékpárosok és gyalogosok védelme érdekében

Screenshot_2016-03-11-17-23-59-738A Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai kiemelt figyelemmel kísérik ebben az évben is a kerékpárosok és a gyalogosok részvételével bekövetkező balesetek megelőzését.

A rendőrök a napokban közlekedési akció keretében felhívták a kerékpárosok és a gyalogosok figyelmét arra, hogy minden évszakban és az aktuális időjárási viszonyoknak megfelelően – a biztonságos közlekedés érdekében – figyelmet kell fordítaniuk a megfelelő láthatóságra, valamint a kerékpárosok esetében a kötelező felszerelések, világító berendezések meglétére, karbantartására.

Screenshot_2016-03-11-17-23-04-671A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya illetékességi területén – figyelemfelhívó jelleggel – a kerékpárosoknak és a gyalogosan közlekedő felnőtteknek, valamint gyermekeknek láthatósági mellényeket ajándékoztak.
Szentendrei Rendőrkapitányság