2024. február 23., 17:32

A digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményén – „Az Év Honlapja” pályázat keretében elbírált mobilapplikációk versenyén – különdíjjal ismerték el a szentendreiek számára fejlesztett mobilapplikációt.

„Egy magát megmutató településnek nagyon fontos az applikáció – ezt gyönyörűen vették észre a pályázók közül Szentendrén” – ezekkel a szavakkal méltatta a Magyar Marketing Szövetség a szentendreiek számára hasznos információkat, kedvezményes szolgáltatásokat nyújtó önkormányzati kommunikációs eszközt.

Az ingyenes, felhasználóbarát alkalmazás segítségével mindenki gyorsan és egyszerűen értesülhet a szentendrei hírekről, közérdekű információkról, szórakozási és kulturális lehetőségekről.

A legfontosabb témákról, szolgáltatásokról – például a házhozmenő szelektív- és zöld hulladékgyűjtés időpontjairól – személyre szabott értesítést küld az App. A héten élesített legújabb frissítés már tartalmazza azt a gyermekes családok körében népszerű lehetőséget is, hogy szükség esetén egy kattintással lemondható legyen a menza.

Az App egyik legkedveltebb modulja, az egyedi kedvezményet biztosító virtuális Városkártya: ennek érvényesítésével a szentendrei lakcímmel regisztrált App-felhasználók számára helyi szolgáltatók – a vendéglátóhelyektől a kulturális- és sportintézményeken át a kerékpárszervízig – egyedi kedvezményeket biztosítanak. Ugyanitt jelentkezhetnek a kártyát elfogadó helyek tulajdonosai is. Az app folyamatosan frissül, új funkciókkal, tartalmakkal bővül.

„Szentendre sokak szívében ott van, mostantól a telefonunkon is ott lesz!” – jelentette be az örömhírt Facebook-oldalán Fülöp Zsolt, Szentendre polgármestere, arra bíztatva mindenki, hogy töltsék le, próbálják ki, fejlesszük együtt tovább az applikációt! Az észrevételeket, javaslatokat az app@szentendre.hu címen várjuk.

(Fotó: Bellai László / Szentendre.hu)