2020. július 2., 10:35

Július 3-tól – a koronavírus-járvány előtti – megszokott ügyfélfogadási rendben újra fogadja személyes ügyintézésre az ügyfeleket a Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatal (Városház tér 3.) és a Városi Ügyfélszolgálat (Duna korzó 25. “Fehérház”).

Szeretnénk felhívni az ügyfelek figyelmét, hogy továbbra is járványügyi készültség van, vagyis – ugyan csökkent –, de nem szűnt meg teljesen a megfertőződés kockázata.
Ezért az irodákban egyszerre csak egy ügyfél tartózkodhat. Erre tekintettel az esetleges hosszabb várakozási idő miatt kérjük megértésüket.
Az arcmaszk viselése nem kötelező, de – különösen 65 év felettieknek – ajánlott.  Kérjük, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket.

A telefonon történő időpontfoglalás az anyakönyvi ügyintézés kivételével megszűnik, e nélkül is felkereshetők ügyfélfogadási időben a hivatal munkatársai. Az online vagy emailben történő ügyintézés ugyanakkor változatlanul biztosított az ügyfelek számára.

Anyakönyvi ügyekben ügyfélfogadási időpontra történő előzetes bejelentkezés a
+36 26 300 407 telefonszámon lehetséges.

A főépítészi iroda továbbra is előzetes időpont-egyeztetéssel fogadja az ügyfeleket. Időpontot egyeztetni a kiss.gabriella@szentendre.hu e-mail címen lehet.

Köszönjük eddigi megértésüket és türelmüket.