2023. április 28., 17:27

2023. május 7-én, vasárnap a Bükkös-patak partján újra szabad ég alatt csodálhatjuk meg a Szentendrei Szabadtéri Tárlat mintegy ötven művészének alkotásait. Az esemény hangulatát zene és gasztropiac teszi még különlegesebbé.

A szabadtéri tárlat időpontja és helyszíne: május 7. (vasárnap), 10-17-ig, Bükkös-patak partja, az Apor híd és a Kanonok utcai híd között
A Gasztro Piknik időpontja és helyszíne: május 7. (vasárnap), 10-15-ig, Bükkös-part 32-34., piac területe

A képzőművészet stílusainak széleskörű választékát kínáló eseményen a festők és szobrászok mellett  újdonságként lehetőség nyílik fotósokkal is beszélgetni. Szentendrén az Apor hídtól a Kanonok utcai hídig tartó szakaszon már hagyományosan tartandó utcatárlat szervezői  – Verebélyi Diána, Görög László és Istók Bernadett – várnak minden művészetkedvelőt a Bükkös-patak mentén megrendezett művészeti kiállításon.

Az édesanyákról sem feledkeztek el anyák napján: a tárlat napján, a piac területén megrendezett gasztropikniken gyermekeknek szóló kézműves foglalkozás lesz a Rakd Össze Magad! csapat jóvoltából, ahol az édesanyáknak meglepetés ajándékok készíthetők.

A Gasztro Pikniken résztvevők (folyamatosan bővülő) listája:
Szabi, a Pék, Rosinante Fogadó, A Sonkás, Séf, és a kertész, Cuvéé Szentendre, Vidra Péter, Kőhegybor, Ezüst Kecske, Kevély Kincse, Rustica Borműhely, Gabko Chili

További Gasztro Piknik időpontok: június 25., szeptember 24., október 22.