2017. augusztus 9., 07:10
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 7 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Fedezd fel Szentendrét! címmel jelent meg a Tourinform Irodát működtető Szentendre és Térsége TDM Nonprofit Kft. legújabb kiadványa, amely a többféle tematika alapján kialakított városismereti sétákról, valamint a Skanzenről és hajós programokról is nyújt információt. Ráadásként helyi szolgáltatók ajánlatait is tartalmazza: a kedvezmények a füzet felmutatásával vehetők igénybe.

A füzetben bemutatott séták során mindenki – korosztályának és érdeklődési körének megfelelően – megismerheti városunk egy-egy kiemelkedő időszakának történelmét. Ízelítő a kínálatból: Szentendre, a művészetek városa (Festők, képek és ami mögöttük rejlik); A szerb Szentendre (Szentendre felvirágoztatói); Gasztro-art séta (Hozd magaddal kedvenc villád!); Időutazás (Kincskereséssel egybekötött meseséta a család minden tagjának; Szentendrei perspektívák (Hozzon magával fényképezőgépet!); A szentendrei szőlőtermesztés nyomában (Borkóstolással egybekötött városismereti séta); A Belváros mélyén (Pinceséta Szentendre alatt); Szentendre, te édes! (A város legfinomabb édességeinek nyomában).

A programokról bővebb információt a hét minden napján nyitva lévő Tourinform irodában lehet kapni személyesen, online vagy telefonon: Dumtsa J. u. 22., (26) 317-965, tdm@szentendre.hu.