2016. május 31., 20:11
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 8 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A képviselő-testület a május 30-i rendkívüli ülésén elfogadta a városi cégek – Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft., az Aquapalace Kft., a Szentendre és Térsége TDM Nonprofit Kft. 2015. évi beszámolóit. A testület egyúttal felkérte a polgármestert, hogy júniusi testületi ülésére készítsen előterjesztést az Aquapalace Kft. és a Szentendre és Térsége TDM Nonprofit Kft. saját tőkehelyzetének rendezéséről.

A képviselők újból módosították a Szentendréért Közalapítvány alapító okiratát. Elfogadták Torba Nándor, a Szentendréért Közalapítvány kuratóriumi tagjának lemondását és jóváhagyták a Közalapítvány kuratóriumi tagja, Bornemisza Miklós megbízatásának indoklás nélküli visszavonását, ezzel a kuratórium létszámának csökkentését.

A képviselő-testület közbeszerzési eljárást indít a hulladékgazdálkodási közszolgáltató kiválasztása tárgyában előre nem látható okból előállt rendkívüli sürgősségre hivatkozással, mivel a feladatot eddig ellátó Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. finanszírozása a jogszabályi változások miatt bizonytalanná vált.