2019. október 30., 17:33
Felhívjuk az Olvasó figyelmét, hogy ez a cikk több, mint 5 éve jelent meg, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Közös megegyezéssel megbízatása megszüntetését kérte 2019. október 31. napjával a Szentendrei Kulturális Központ általános ügyvezetője. A vezetői megbízatás megszüntetéséről és új ügyvezető kinevezéséről rendkívüli testületi ülésen tárgyalnak a képviselők október 31-én csütörtökön.

Solymosi Heléna, a Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft. általános ügyvezetője 2019. október 31. napjával közös megegyezéssel megbízatásának megszüntetését kérte.

A társaság ügyvezetőivel kapcsolatban a társaság legfőbb szerve, Szentendre Város Önkormányzat Képviselő-testülete gyakorolja az alapítói jogokat, ezért a Képviselő-testület hatáskörébe tartozik az ügyvezető megbízatásának megszüntetése, illetve az új ügyvezető megbízása.

A társaságnak kettős ügyvezetése van, Vasvári Csaba előadó-művészeti vezető irányítja az előadó-művészeti tevékenységet, az általános ügyvezető látja el a többi feladatot. Feladata a sikeres kulturális marketing, az üzleti terv kidolgozása és végrehajtása, a nemzetközi kapcsolatok fejlesztése és ápolása, külső források, pályázatok, szponzorok bevonása a működtetésbe, valamit a közművelődési megállapodásokban és az alapítói határozatokban rögzített, előadó-művészeti tevékenységeken felüli feladatok ellátása, így különösen a Dunaparti Művelődési Ház, a P’Art Mozi és a Szentendre és Vidéke című lap működtetése.

Az ügyvezető megbízatásának megszüntetéséről és az új ügyvezető kinevezéséről szóló döntést várhatóan az október 31-ei rendkívüli ülésén hozza meg a testület.

MEGHÍVÓ Rendkívüli testületi ülés 2019. október 31. 7:30 

Előterjesztés (letölthető)