Események betöltése

Yasmina Reza: Egy élet háromszor | Szentendrei Teátrum

2017. 10. 08.. 19:00 - 21:00

Leírás

A K. V. Társulat előadása a szentendrei Pest Megyei Könyvtár Színháztermének színpadán.

Az anyai ágon magyar származású, világhírű francia írónő színházi bravúrja az Egy élet háromszor, mely két értelmiségi házaspár kapcsolatát vesézi. Trükkje, hogy egy hétköznapinak induló látogatást háromszor nézhetjük meg egymás után, mindháromszor máshogy. A három különböző verzió krimiszerűen izgalmasan, eltérő végkifejleteteket eredményez. A változatoknak köszönhetően a néző óhatatlanul a probléma okának keresésére indul, megpróbálja összerakni a hiányos történetet.

A banális problémák puszta felmutatásánál azonban tovább megy a szerző. Megoldásokat is kínál, illetve nézőként mi magunk is önkéntelenül megoldásokat hozunk.

Reza Magyarországon már jól ismert művei, Az öldöklés istene – melyből nagy sikerű film is készült Roman Polanski rendezésében – és a Művészet után újabb pergő humorú, kortárs színházi csemegével ismerkedhetnek meg a nézők.

Szereplők: Scherer Péter, Terhes Sándor, Száger Zsuzsanna, Urbanovits Krisztina

Rendező: Ördög Tamás

Helyszín:
Pest Megyei Könyvtár
2000 Szentendre, Pátriárka u. 7.

Jegyár: 2500 Ft
Jegyek válthatók: Tourinform Szentenre (2000 Szentendre, Dumtsa J. u. 22., nyitva tartás: H-V 10:00-18:00, tel.: +3626317966, e-mail: tdm@szentendre.hu)
online: szentendreprogram.hu és a szentendre.jegy.hu oldalakon

Információ, szervezés: Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft. (2000 Szentendre, Dunakorzó 11/a., tel.: +3626312657, e-mail: dmh@szentendre.hu, web: www.szentendreprogram.hu)
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Pest Megyi Könyvtár Színházterme

Pátriárka u. 7.
Szentendre, 2000 Hungary