Események betöltése

X. Rotary gumikacsa -verseny a Bükkös-patakban

2021. 08. 28.. 17:00

Leírás

Fogadj örökbe gumikacsát és versenyezz Te is a szentendrei Rotary Club 2011 óta megrendezett hagyományos jótékonysági gumikacsa versenyén. Ezernél is több kacsa verseng a 250 méteres verseny távon a Bükkös-patakban, a Kanonok utcai hídtól a Dumtsa utca elejéig, az Apor hídnál lévő célig. A szurkolók a patak két oldalán követhetik a jelentős sporteseményt.

Minden kacsa rajtszámot visel, és tombolajegyeken lehet rájuk fogadást kötni. Az első 15 kacsa sorszámával azonos számú tombolajegy tulajdonosai szponzoraink által felajánlott tárgyakat és élményeket nyernek. A tombolajegyekért adományt kérünk. Adományoddal a Bárczi Gusztáv Általános Iskolát és a helyi Rotary Tehetség Programot támogatod.

Hogyan fogadhatok örökbe egy versenykacsát?

Kacsákat örökbe fogadhatsz a 15:00 órától az Apor hídnál lévő standon, illetve a verseny előtti két hétben a TOURINFORM irodában (Szentendre, Dumtsa Jenő u. 22.). A TOURINFORM irodában az örökbefogadott verseny kacsa ikertesóját haza is vihetitek.

Eredményhirdetés a Tourinform Iroda előtt

A Rotary Tehetség Programról

Az immár 23 éves szentendrei Rotary Club a Rotary Tehetség Program keretében nemzetközi cserediák programot, tanulmányi ösztöndíjat („Bízz Magadban Tanulói Ösztöndíj”), művészeti ösztöndíjat szervez („Rotart Fiatal Művészek Ösztöndíja”) illetve iskolákat támogat informatikai fejlesztésekkel, hangszerekkel és egyéb adományokkal. Tudj meg többet rólunk és eddigi  projektjeinkről a www.rotaryszentendre.hu oldalon és kövess minket a Facebookon (Rotary Club Szentendre).

Bükkös patak (Kanonok utcai hídtól az Apor-hídig