Események betöltése

ELMARAD! TÉRZENE

2020. 03. 27.. 15:00 - 16:00

Leírás

Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy a Kormány biztonsági döntése értelmében előadásaink ELMARADNAK!

A személyesen megváltott jegyeket a lemondott programot követő 14 napon belül, a vásárlás helyszínén válthatják vissza, az online vásárolt jegyek árát a bank külön kérés nélkül, 30 napon belül visszautalja.

A most elmaradt rendezvényeinket igyekszünk az év folyamán a későbbiekben pótolni.

Megértésükben bízva:
a Szentendrei Teátrum és a Szentendrei Kulturális Központ vezetősége

 

 

március 27. péntek 15:00

Posta előtti tér

 

TÉRZENE

 

A Magyar Honvédség Altiszti Akadémia  Pro Urbe díjas zenekara, a Tapolcai Kiképzőbázis diszlokációjat követően, 2005 november elsején alakult felsőfokú végzettségű művészekből.

A zenekar fő feladatának tekinti a magyar fúvószene népszerűsítését, hagyományainak ápolását, amelynek eredményeként számos miniszteri és államtitkári elismerés birtokosa.

A zenekar sokrétűségét mutatja, hogy a klasszikus értelemben vett fúvószenén kívül más műfaj jeles képviselője is egyben. A zenekar hangszerösszetételének és összeállításának köszönhetően, 2009 óta ABS Big Band néven a műfaj jeles képviselője. A műfaj ez idáig nagy sikert aratott és arat a mindig hálás közönség körében. Számos alkalommal hallhatták a műfaj kedvelői a zenekart különböző civil rendezvényeken, koncerteken egyaránt.

Repertoárjukban a 30-as évek Swing korszakának slágerei éppúgy fellelhetőek, mint napjaink örökzöld slágerei. A zenekar karmestere Rixer Krisztián őrnagy, helyettese Tamáska-Varga Eörs százados és Grünvald László hadnagy.

Posta előtti tér

Kossuth Lajos u. 23-25.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország