Események betöltése

Teátrum 2022 / Szeret, nem szeret

2022. 07. 22. - 2022. 07. 23.

3900Ft
Leírás

A Szentendrei Teátrum két egymást követő napon saját produkciójaként Szentendre terein, udvaraiban, utcáin mutatja be a Szeret, nem szeret című darabot, melynek első felvonása jegyvásárlás nélkül is megtekinthető 18:00 és 18: 30 órakor a patakparton.

Szentendrei nyári liezon.
Fiatal, végzős színművész növendékek kutatják a szerelmet, kergetik a boldogságot a dunaparti kisváros macskaköves sikátorain át, keresztül-kasul a történelmi épületek árnyékában. Többek között Goldoni, Moliere, Shakespeare alakjai elevenednek meg, Helena, Hermia, Demetrius, Lysander, Orlando, Rosalina, Orsino, Viola és még sokan mások, a klasszikus drámairodalom felejthetetlen szerelmesei és kortárs szerzők modern kalandorai néznek szembe egymással, és keresik a választ arra, mit tartogat számukra a jövő. Mulatságos, önfeledt játékot ígérő, egy pillanatig sem könnyed, mégis nevettető és felemelő színházi etűdök, hűsítő sanzonok, kuplék, slágerek koktélját ígéri az előadás a Fő téren, a patak partján, Duna-parti erkélyek magaslatán és a Városháza udvarán.

Narrátor: Peller Anna
Szereplők: Bíró Panna Dominika, Hajdú Tamás Miklós, Hencz András, Jeney Luca Viktória, Kádár Kinga, Kiss Diana Aida, Kuttner Bálint, Mechle Christian, Sipos László Márk, Tegyi Kornél
rendező: Réthly Attila

Az első felvonás jegyvásárlás nélkül is megtekinthető 18 és 18:30 órakor a patakparton, majd 19:15-től (már jegyvásárlással) a Vajda Múzeum udvarán a Szentivánéji álomból, míg a Dunaparti Művelődési Ház udvarán a Körmagyarból láthatnak részleteket, hogy aztán 20:30 órakor igazi felhőtlen szórakozást nyújtsanak a fiatalok a nézőknek a Városházán.

Jegyvásárlás a szentendreiteatrum.jegy.hu-n.

Városháza udvara

Városház tér 3.
Szentendre,