Események betöltése

Tavaszi Jazz Estek az FMC-vel

2022. 03. 26.. 17:00

Leírás

A Szentendre Jazz Estek a város eddigi fesztváljainak hagyományára is támaszkodó új kezdeményezés. A Ferenczy Múzeum Jazz Estek idejére szalonná avanzsált Nyolcak termébe érkeznek a meghívott jazzkedvelő vendégek.

Előretekintve a pünkösdi hétvégére eső jazzfesztiválra, idén tavasszal olyan vendégek érkeznek, akik szívesen hallgatják a jazzt, de más területen alkottak kiemelkedőt, miközben módszeres kultúrafogyasztók, akár gyűjtők is, és persze szeretik és rendszeresen hallgatják ezt a fajta zenét.
Az ingyenesen látogatható estek házigazdája a Szentendre Jazz Estek művészeti vezetője, Zipernovszky Kornél PhD, jazzkritikus, szerkesztő.

A tavaszi programsorozat első vendége Dr. Faragó Tamás.
A Nemzet Sportolója címmel kitüntetett olimpiai, világ- és Európa-bajnok, kilencszeres magyar bajnok vízilabdázó egész életében sporttal foglalkozott és közben elvégezte az Állatorvosi Egyetemet. Jelenleg is edzősködik a Vasasnál és a pólósuliban, a Vízilabda Szövetség elnökségi tagja, a női utánpótlás szakmai vezetője. Mindig létfontosságúnak tartotta a kultúrát, irodalmat, nyelvismeretet, gyakran bukkan fel koncerteken.

Az FMC a programváltoztatás jogát fenntartja, eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

Ferenczy Múzeum

Kossuth Lajos utca 5.
Szentendre, 2000 Hungary