Események betöltése

SzentEndrei Szalon Feke Pállal és Krizbai Gergellyel

2022. 02. 20.. 17:00 - 18:30

Leírás

A művészet nagyon különböző területein alkotó két szentendrei lakos, Feke Pál énekes és Krizbai Gergely Krizbo grafikus lesznek Endrei Judit vendégei a februári SzentEndrei Szalonban. 

Endrei Judit havonta egyszer, vasárnap délutánonként jelentkező beszélgetős műsorában helyi és térségbeli alkotó- és előadóművészeket lát vendégül egy helyi kávéházban, akik mesélnek alkotásaikról, életükről, a városról, illetve bármiről, amerre egy kötetlen beszélgetés kanyarodik.
A Szentendrei Teátrum eseményén, a beszélgetés mellett Feke Pál előadóművész énekelni is fog, Krizbai Gergyely képzőművész pedig különleges, interaktív módon illusztrálja majd az estet.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jegyvásárlás gombra kattintva, 0 Ft-os jegy foglalásával lehet.

A SzentEndrei Szalon korábbi beszélgetései megtekinthetők Endrei Judit youtube csatornáján .

A SzentEndrei Szalon rendezvényein kép- és hangfelvétel készül. Résztvevő a rendezvényen való részvételével – minden további megkérdezése nélkül – előzetesen és kifejezetten hozzájárulását adja a résztvevő arcának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez a rendezvényen a szervező vagy a szervező által megbízott szakember által történő hang és/vagy fényképfelvétel készítése útján, azzal, hogy kizárólag kifejezett beleegyezésével nevezhető meg.

Szamos Marcipán Múzeum Klimt-terem (2000 Szentendre, Dumtsa Jenő u. 14.)