Események betöltése

Szentendre Éjjel Nappal Nyitva / Pannonia Allstars Ska Orchestra koncert

2022. 08. 26.. 21:30 - 23:00

Leírás

A Szentendrei Kulturális Központ szervezésében, a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál és a Szentendrei Jazz-és Bornapok program keretében lép fel a Pannonia Allstars Ska Orchestra a Borkorzón, a Dunakorzó nagyszínpadán.

A Pannonia Allstars Ska Orchestra már eddigi pályafutása során is olyan életutat járt be, ami kevés hazai zenekarnak adatik meg, hiszen rövid idő alatt Magyarország egyik elismert zenekarává vált, mindeközben párhuzamosan külföldön is nagy népszerűségre tett szert.
Legendásan energikus élő koncertjeivel a 11 tagú zenekar pillanatok alatt jutott el az underground klubok deszkáiról a Sziget fesztivál nagyszínpadára és vált minden jelentős hazai zenei fesztiválon kihagyhatatlan kedvenccé, míg külföldön a ska zene magyar nagyköveteként ismerik.
A sodró zene mellett a szövegre is érdemes figyelnünk, hiszen a PASO gyakran fogalmaz meg direkt, vagy burkolt módon társadalomkritikus üzeneteket, illetve közvetít olyan értékeket, mint az egymás iránti tisztelet, egyenlőség, diszkrimináció elítélése.

Dunakorzó nagyszínpad – Borkorzó

Szentendre,