Események betöltése

Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva / Felfedezhető csodák II. – Farkas Kornél fotókiállítása

augusztus 26. - szeptember 9.

Leírás

Augusztus utolsó hétvégéjén, a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztiválon tekinthető meg Farkas Kornél, a 14 éves természetfotós Felfedezhető csodák II. című fotókiállítása.

A kiállítást Kopin Katalin, a Ferenczy Múzeumi Centrum művészettörténésze nyitja meg 2022. augusztus 26-án (péntek), 18 órakor.

Farkas Kornél, elhivatott vad- és természetfotós első önálló tárlata 2020. november 7-én nyílt meg a Szentendrei P’Art moziban, ami nagy sikert aratott a látogatók körében. Két év alatt sokat tanult, tapasztalt, a képi világa jobban fókuszál az apró részletekre, pillanatokra. Az ambiciózus fiatalember képein keresztül szeretné jobban megmutatni az érdeklődőknek az állatok, a természet titkos pillanatait, világát.

„A nap első sugarai eltalálják arcomat, miközben ezerféle hangtól hangos az erdő, a virágzó vadvirágok illatával telített levegőt szippantok be, a gumicsizmámat harmatcseppek mossák és vállamon a fényképezőgéppel sétálok a végtelenbe, ahol őzek, nyulak, fácánok ugrálnak át előttem. Ezt az életérzést szeretném másoknak is megmutatni fotóim segítségével”
– Farkas Kornél.

Dunaparti Művelődési Ház udvara

Dunakorzó 18.
Szentendre,