Események betöltése

Slam verseny a Barlangban

2023. 02. 11.. 18:00 - 20:00

Leírás

A Slam Poetry Szentendre Slam versenyén bárki a színpadra léphet. A műfaj szerelmeseinek igazi kortárs, kulturális élményben lesz részük. Az ingyenes irodalmi est témája a Valentin nap.

Szabályok:
A színpadra szánt szöveg kizárólag saját szerzemény lehet. tartalmi megkötés van. Valentin nap. Kelléket használni tilos, kivéve a papírt vagy a telefont, amelyről a felolvasás történik. A versenyzők sorrendjét kalapból húzzák. A verseny egy körös.
Az ajánlott időkorlát 3 perc és 15 másodperc tiszteletidő. Az időmérés az első szó elhangzása után indul. A zsűri 1-10 pont között értékeli az elhangzott szöveget. A produkciókat három fős zsűri bírálja el, akiket a közönség soraiból választanak ki az est elején. A zsűri munkáját szakmai zsűritag is segíti. Pontegyenlőség esetén a zsűrinek joga van dönteni a helyezések végleges sorrendjéről.

Program:
17:30 Kapunyitás
18:00 Slam verseny
19:00 Szünet
19:15 Értékelés és a szakmai zsűri előadása
19:45 Eredményhirdetés

Díjak:
Az esten az első három legkiemelkedőbb versenyző részesül díjazásban, továbbá a házigazdák is választanak egy kiemelt slammert!

Házigazdák: Németh Ilona és Szilvási Dávid

A versenyre jelentkezni a Slam Poetry Szentendre Facebook oldalnak írt üzenetben lehetséges!
A jelentkezéskor el kell küldeni a teljes nevet és a művésznevet is, illetve azt, hogy egyénileg vagy csapatban kíván-e fellépni a jelentkező. (csapat esetén csak a kapcsolattartónak szükséges jelentkezni)

A Slam Poetry Szentendre szervezésében megvalósuló „Slam Verseny” eseményen – a rendezvény szervezője megbízásából a – Szilvási Média hang-/és videofelvételeket, valamint fényképeket készít, amely felvételeken a rendezvény résztvevői felismerhetőek lehetnek. A rendezvény látogatója a részvételével, illetve a rendezvény helyszínére való belépéssel kifejezetten hozzájárulását adja képmásának rögzítéséhez és a képmása esetleges nyilvánosságra hozásához – ennek értelmében a következő Slam Poetry Szentendre események szervezésével, promóciójával összefüggő kezeléséhez, felhasználásához, illetőleg nyilvánosságra hozatalához, bármilyen a Slam Poetry Szentendre által választott kommunikációs csatornán és médiafelületen.

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

Barlang

Dunakorzó 18.
Szentendre, 2000 Magyarország