Események betöltése

Sikeres-e a magyar gazdasági modell? | Előadó: György László | SIKERES MAGYAROK

2017. 10. 26.. 19:00 - 22:00

Leírás

SIKERES MAGYAROK | Közéleti beszélgetések
10.26. | Csütörtök | 19:00

Téma: SIKERES-E A MAGYAR GAZDASÁGI MODELL?
Előadó: GYÖRGY LÁSZLÓ, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) adjunktusa és a Századvég csoport vezető közgazdásza

Helyszín: OFFLINE CENTER (Ady Endre út 6/b)

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Regisztráció: https://goo.gl/forms/Gp6Fyck8hInTulR83
– – – – – – – – – –

ELŐADÓNKRÓL:

Dr. GYÖRGY László PhD, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) adjunktusa és a Századvég csoport vezető közgazdásza. A Századvég csoporton belül a Gazdaságpolitikai Kutatóműhely és a Makrogazdasági Kutatóműhely vezetőjeként a magyar gazdaságpolitikai stratégiaalkotás különböző területeit felölelő szakpolitikai tanácsadásért felelős. A BME-n ehhez kötődő, általa oktatott tárgyak: Gazdaságpolitika, Külgazdaságpolitika, Nemzetközi politikaelmélet.

Van-e magyar gazdasági modell? Van-e rá szükség és müködik-e? Miért kell „külön úton” járni? Merre tart az európai gazdaság, van-e magyar esély?
Ezekre és sok hasonló kérdésre keressük a választ György Lászlóval.
– – – – – – – – – –

A SIKERES MAGYAROK SOROZATRÓL:

Sikeres nemzet vagyunk-e mi, magyarok? Ismerjük-e eredményeinket, büszkék vagyunk-e sikereinkre? Lépten-nyomon azt tapasztaljuk, hogy méltatlanul kevés szó esik a magyar sikertöténetekről: egyéni példaképekről, közösségi sikerekről.

Hisszük, hogy van, akikre és amire büszkének lennünk. A Sikeres Magyarok közéleti beszélgetéseink célja, hogy meghívottainkkal együtt felfedezzük az egyéni példaképeinket és a közösségi sikereinket, azokat a forrásokat, melyekből helyi – közösségi önbizalmunk táplálkozhat.

Szentendre MA / 2014.01.16.