Események betöltése

RegenTag Műhelygaléria – Megnyitó

2022. 02. 06.. 18:00

Leírás

Bojtor Verabella festőművész kiállításának záró eseményén mutatkozik be a nagyközönségnek Szentendre új műhelygalériája.

„Gogol az orosz realista próza megteremtője. Amit itt láthattok, az az én realizmusom, az én világom, ahogyan én látlak titeket. Nézzétek meg, ilyen érdekes a világ, ha az én szemüvegemen át látod!” – Bojtor Verabella / Az én realizmusom

Az est vendége Bácsi Róbert szentendrei fotóművész és Balogi Virág költő lesz, közreműködik Petrovity Sándor és Virág Benedek jazz-gitár duója.
Az ingyenes rendezvényre regisztrálni ITT lehet.

„A RegenTag Műhelygaléria egy szabad szellemű közösségi alkotóhely és kiállítótér, bérelhető workshopok és rendezvények tartására is. A Regentagba betérőknek lehetőségük van önálló alkotásra, illetve vezetett foglalkozásokon való részvételre is. A galéria szeretné tükrözni azt a változatosságot, ami Szentendre művészetét jellemzi, éppen ezért törekszik arra, hogy minél több alkotó, művész tarthasson foglalkozásokat és kiállításokat a műhelyben, melynek mottója: a művészet szabad, a művészeti ágak keverhetők, és mindenki lehet alkotó. A Regentag esős napot jelent; egy olyan alkalmat, amikor odakint megáll az idő, és nyugalomban, elmélyülten az alkotásnak szentelhetjük magunkat” – olvasható az új szentendrei kulturális színtér bemutatkozójában.

RegenTag Műhelygaléria

Kucsera Ferenc u. 2/a
Szentendre, 2000