Események betöltése

Őszi Varázsmagok – Női Mesecsoport

2017. 09. 26.. 18:00 - 21:00

Leírás

ŐSZI VARÁZSMAGOK – NŐI MESECSOPORT

„Már kevesebb a fény, rövidülnek a nappalok, a levelek lassan elsárgulnak és lehullanak. A betakarítás és a megőrzés időszakát éljük ilyenkor, gyakorlati és lelki értelemben egyaránt. Nemcsak a mezőgazdaságban fontos ilyenkor, hogy mi volt a nyár termése, és mit viszünk magunkkal az őszbe és a télbe, hanem lelki értelemben is: milyen esszenciát nyertünk ki a nyárból, amiből majd ősszel és télen tovább gazdálkodunk? És mi az, amire már nincs szükségünk?”
(forrás:mesevonal.wordpress.com)

Gyere és kóstolj bele, milyen a mesék világába elmerülve eltölteni közösen 3 órát egy megtartó biztonságot adó női csoportban.
Mesecsoportjaimat Kincskereső Meseterápiás Módszer segítségévelvezetem, ahol különböző eszközökkel és technikákkal alkotunk pl: montázst készítünk, olaj- és porpasztell krétával rajzolunk, használjuk a föld adta agyagot. Mesét hallgatunk. Belemerülünk a csendbe. Relaxálunk és belső képekkel dolgozunk, mindehhez pedig semmi, de semmi előképzettségre, kézügyességre nem lesz szükséged.

Hiszen a régi korok emberei nem pusztán szórakozásból meséltek, hanem azért, hogy a mesékben felfedezhető bölcsességek segítségével választ találjanak saját életkérdéseikre.

Jelentkezni az alábbi online űrlapon lehetséges:
https://goo.gl/forms/qzVSnVG7ACi0s2aP2

Helye: Pest Megyei Könyvtár, Gyermekkönyvtár
2000 Szentendre, Pátriárka u. 7.
Időpontja: 2017.szeptember 26. 18:00-21:00

A csoportok maximális létszáma: 12 fő
Csoportvezető: Borbély Veronika mentálhigiénés szakember borbelyveronika@gmail.com egigeromese.hu

Szeretettel várok mindenkit, aki nyitott, hogy a mesék segítségével útnak induljon, hogy felfedezze belső rejtett kincseit, és a mélyben szunnyadó erőforrásait.