Események betöltése

Önkéntesek napja a Postás strandon

2022. 05. 14.. 10:00 - 15:00

Leírás

Hagyományteremtő szándékkal rendezi meg az első szentendrei Önkéntesek napját az önkormányzat május 14-én szombaton. A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet az önkéntességre, fórumot biztosítson a gyakorló önkénteseknek és az önkéntes munka iránt érdeklődőknek. Az esemény fővédnöke Fülöp Zsolt polgármester.

Számos civil szervezetet keresett meg a város, hogy a május 14-ére tervezett rendezvényre invitálja a tagokat. Ezen a napon tíz és tizenöt óra között szeretnénk a Szentendrén működő, önkéntes munkát végző szervezeteket bemutatni és munkájukhoz kedvet csinálni, számukra tagokat toborozni. A fórumon a szervezetek egymással is megismerkedhetnek, illetve bemutatkozhatnak az önkéntesség iránt érdeklődőknek. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott kezdeményezésre várnak mindenkit, aki szívesen kapcsolódna be az önkéntes feladatokat vállaló szervezetek munkájába, vagy bármilyen módon támogatná azokat.

A helyszínen – a Postás strandon – minden szervezet külön sátorhelyet kap, lehetőséget biztosítva a bemutatkozásra, beszélgetésre, ismerkedésre. A meghívottak és az érdeklődők számára a részvétel ingyenes.

Postás strand

Szentendre, 2000 Magyarország