Események betöltése

Nyisd ki a szemed! filmklub – Minden rendben ment

2022. 04. 11.. 18:00

1200Ft – 1500Ft
Leírás

A P’Art Mozi Nyisd ki a szemed! filmklubjában ezúttal a Minden rendben ment című filmet vetítik, Sophie Marceau főszereplésével. A film megtekintése után izgalmas beszélgetés várható a filmklub házigazdáival, Schramkó Péterrel és Szarka Judittal.

A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

Minden rendben ment (2021)
francia, feliratos dráma, 113 perc

Ez a súlyosan életigenlő film, jóllehet a halál melletti szabad döntésről szól, mindvégig az életet szeretjük benne. Különlegesen hiteles színészi remeklések közepette kísérhetjük végig egy szellemileg kifinomult és lélektanilag sokszorosan sérült családtörténetben az olykor nyomasztóan öntörvényű apa útját a halálba. Az érzelmi intelligencia, megbocsátani, elfogadni, szeretni tudás és a humor mesterjátéka tárul fel előttünk ebben a kivételesen elegáns filmben. Túl a valláserkölcsön, a szabadság ethoszán, a polgári morálon van-e még iránytű? Úgy tűnik a film szereplői a szeretet iránytűjét választják.

E komoly, önismereti munkára felhívó film közös megbeszélésére hívja és várja a filmbarátokat Szarka Judit filmesztéta és Schramkó Péter magántanár a P’Art Mozi Bódy-termébe.

Jegyfoglalás ITT

P’Art Mozi

Dunakorzó 25.
Szentendre, 2000