Események betöltése

Nyílt nap a Gondozási Központban

2022. 07. 21.. 10:00 - 17:00

Leírás

A Gondozási Központ nyílt napot tart az intézményben, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Az érdeklődők megismerkedhetnek az intézmény szolgáltatásaival, valamint előadásokat hallhatnak az idősek nyári táplálkozásáról és a folyadékfogyasztásáról, illetve tanácsot kaphatnak Miháldy Kinga dietetikustól. A július az Idősek Klubjában is az egészség hónapja, ilyenkor a Szentendre Egészséges Városért Közalapítvány szervez számukra programokat.

„Látogassanak el hozzánk, hogy megismerjék szolgáltatásainkat, tekintsenek be életünkbe!” – invitálnak a Gondozási Központ munkatársai.

Borítóképünk egy kockája annak a videónak, amelyet a Gondozási Központ munkatársai készítettek a COVID-járvány legsúlyosabb időszakában csatlakozva a neten terjedő Jerusalema tánckihíváshoz. Ez a felvétel  nagyon sokat elárul arról a szellemiségről, lelkiségről, ami a Gondozási Központ csapatát jellemzi:

Tudnivalók:  Akadálymentes bejárat a Zúzmara utca felől. A szociális intézményekben változatlanul kötelező a maszk használata, ezért kérik,  hogy mindenki vigyen magával szájat, orrot eltakaró maszkot. További információ a 06/26-311-964-es telefonszámon kérhető.

Köszönet a Gondozási Központ munkatársainak, mert olyan munkát végeznek, amit mindannyiunk helyett, vagy a családtagok áldozatos munkáját kiegészítve tesznek, törődnek az kiszolgáltatottakkal, rászorulókkal – az ő támogatásuk közös emberi és társadalmi felelősségünk.

 

Gondozási Központ

Sztaravodai út 2.
Szentendre, Válassza ki a megyét 2000 Magyarország