Események betöltése

Maszkura és a Tücsökraj – Szentendrei Sörmajális

2018. 04. 29.. 20:00 - 21:00

Leírás

Maszkura – ének, harmonika
Boros Gábor – bőgő
Földesi Attila – dob
Kertész Csaba – gitár
Vikukel Dániel – billentyűs hangszerek

A 2007-ben alakult Maszkura és a tücsökraj az újkori magyar dalszerző zenekarok egyik kimagasló művészi színvonalon zenélő bandája, mely folyamatos sikerrel koncertezik a hazai klubokban és fesztiválokon.
Az erdélyi származású, cilinderes Maszkura egyedi megjelenése és zenei világa adja meg a csapat jellegzetes stílusát. Az önkifejező szövegeihez tökéletes zenei alapot biztosító zenekarral közösen alkotják a dalokat.
Legkedveltebb felvételeik (Pesti nők, Tiszta gyümölcs, Lady Maga!) folyamatosan jelen vannak az országos és a helyi rádióállomások műsorán, és több válogatáslemezre is felkerültek.

2015 decemberében jelent meg a legújabb Maszkura és a tücsökraj-stúdióalbum tíz dallal, amely a Tedd ki! címet viseli. Az albumon hallható Siska Finucci közreműködésével létrejött, a Dal2016 legjobb 30 dala közé is bekerült Kinek sírjam.
Elragadó zenéjük a legjobb HIP-HOP / FUNK / JAZZ / CSÁRDÁS / LATIN / DISCO / SOUL / ROCK muzsikák hagyományain alapuló, kísérletező, szenvedélyes esztétikai álmodozás.

A koncert ingyenes.
A programváltozás jogát fenntartjuk.