Események betöltése

Love.hu – ősbemutató Szentendrén

február 13.. 19:00 - 20:30

3500Ft
Leírás

Kulcsár Lajos Love.hu című romantikus vígjátékának színpadi premierje lesz a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárban Valentin-nap előestéjén. A Fórum Színház előadása tizennégy éven felülieknek ajánlott.

Alig születik olyan új magyar vígjáték, ami tökéletesen ismeri a szórakoztató műfaj sajátosságait, ami egyszerre szolgálja a színészeket – mert igazi, hiteles, játszható szerepeket kínál nekik – és a közönséget, aki szomjazza a színvonalas szórakoztatást és a jó történeteket. Kulcsár Lajos színdarabja ilyen.
A Fórum Színház ősbemutatójában két kiváló színész talál egymásra. De nem csak a színpadon, hiszen Kiss Anna Laura és Lengyel Ferenc duettjét már az egész ország ismeri a tévéképernyőről, az egyik legsikeresebb magyar sorozatból.

Egy középkorú férfi megismerkedik egy fiatal lánnyal. Idáig semmi különös nincs a dologban. Csakhogy ők egy internetes randi oldalon találkoznak, ahol mindenki másnak mutatkozik, mint aki valójában. Az első titkos randin hamar kiderül, hogy a két embernek nagyon is szüksége van egymásra. Múltjuk van. Közös múltjuk, amiről maguk sem tudtak. És titkaik, amiket szépen lassan felfednek egymás előtt. S így egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Túl közel. Eközben pedig a pikáns, szórakoztató, pörgős komédiáról is kiderül, hogy egy bölcs, ritka mély és pontos emberismeretről tanúskodó történetet rejt magában.

Kulcsár Lajos: Love.hu – romantikus vígjáték egy részben, kb. 90 percben
Főszereplők: Kiss Anna Laura – nő, Lengyel Ferenc – férfi
Díszlet, jelmez: Kovács Yvette Alida
Dramaturg: Deres Péter
Rendező: Lengyel Ferenc
Producer: Németh Kristóf

Jegyek ITT vásárolhatók.
Támogató: EMMI

Borítókép és fotó: szentendreiteatrum.hu

Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár színházterem

Pátriárka utca 7.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország