Események betöltése

Kulcsár Lajos: Love.hu – romantikus vígjáték új szereposztásban

2023. 02. 25.. 19:00

Ft5400 – Ft5900
Leírás

A Szentendrei Teátrum szervezésében Kulcsár Lajos Love.hu című romantikus vígjátékának színpadi előadása a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárban, új szereposztásban látható. A Fórum Színház előadása tizennégy éven felülieknek ajánlott.

Alig születik olyan új magyar vígjáték, ami tökéletesen ismeri a szórakoztató műfaj sajátosságait, ami egyszerre szolgálja a színészeket – mert igazi, hiteles, játszható szerepeket kínál nekik – és a közönséget, aki szomjazza a színvonalas szórakoztatást és a jó történeteket. Kulcsár Lajos színdarabja ilyen.

A Fórum Színház új szereposztású bemutatójában ismét két kiváló színész talál egymásra: Kiss Anna Laura és Németh Kristóf már ismerős a legsikeresebb magyar tévésorozatokból. Ráadásul a darab rendezője, a színész és rendező Lengyel Ferenc is ismerős név mind a színházszeretőknek, mind a tévénézőknek.

Kulcsár Lajos: Love.hu – romantikus vígjáték egy részben, 90 percben
Egy középkorú férfi megismerkedik egy fiatal lánnyal. Idáig semmi különös nincs a dologban. Csakhogy ők egy internetes randi oldalon találkoznak, ahol mindenki másnak mutatkozik, mint aki valójában. Az első titkos randin hamar kiderül, hogy a két embernek nagyon is szüksége van egymásra. Múltjuk van. Közös múltjuk, amiről maguk sem tudtak. És titkaik, amiket szépen lassan felfednek egymás előtt. S így egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Túl közel. Eközben pedig a pikáns, szórakoztató, pörgős komédiáról is kiderül, hogy egy bölcs, ritka mély és pontos emberismeretről tanúskodó történetet rejt magában.

Főszereplők: Kiss Anna Laura – nő, Németh Kristóf – férfi
Díszlet, jelmez: Kovács Yvette Alida
Dramaturg: Deres Péter
Rendező: Lengyel Ferenc
Producer: Németh Kristóf

Jegyek ITT vásárolhatók.
A program/előadás a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával valósul meg.

Borítókép és fotó: szentendreiteatrum.hu

Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár színházterem

Pátriárka utca 7.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország