Események betöltése

Kockajáték Kiállítás LEGO® Alkotásokból

2017. 04. 08. - 2017. 04. 16.

Leírás

Egy igazán kreatív családi programra invitálunk minden LEGO® rajongót.

Minden korosztály számára tartalmas időtöltés lehet legújabb kiállításunk, melynek a festői Szentendre városa ad otthont.
Program az egész családnak.

Kiállításunkon egyedi építésű LEGO® alkotásokkal, játszóházzal és érdekes programokkal várjuk az egész családot. A kicsik és nagyok egyaránt elmélyülhetnek a több száz, vagy akár a több ezer LEGO® kockából megépített alkotások izgalmas részleteiben és a kalandokban bővelkedő színes terepasztalokban. Egy izgő-mozgó LEGO város mindennapjaiba is bepillanthatnak a látogatók; a különleges épületek között futó vonatsíneken zakatoló vonatokkal. A „kreatív tárlat” megtekintése után a kisebbek játszóházunkban fedezhetik fel kreativitásukat. Itt lehetőségük van építeni, technic autókat vezetni, vagy külön ebből az alkalomból összeállított a látogatók alkotásaival kiegészített LEGO vonatot kipróbálni. Kellemes szórakozást ígérnek zsetonos programjaink, melyen közösen is részt vehetnek a szülők gyermekeikkel, hiszen a közös alkotás midig öröm. Sőt azok a szülők, akik kedvet kapnak akár egyénileg is részt vehetnek programjainkon.

Legaktívabb látogatóink, akik több programon is részt vesznek, megnyerhetik a kiállításunk fődíját, egy menő LEGO Creator 31064 Repülés a sziget felett készletet. A látogatók között további 5 mini LEGO szett összeállítást fogunk kisorsolni.

Gyere el, várunk!
…és ne feledd:
Építünk a fantáziádra.

További részletek: https://goo.gl/08xcTZ

————————–————————–————————–————
Nyitva tartás: Hétfő – Vasárnap, 10-18 óráig

Jegyárak:
Belépőjegy 1.000.-
Családi jegy* 3.500.-
Program zseton** 1.000 Ft/db

* A családi jegy két felnőttre és három 18 éven aluli gyerekre vonatkozik! A családi jegy mellé 1 db program zsetont adunk ajándékba!
** 4 db zseton vásárlása esetén 3.000 Ft

————————–————————–————————–————
CSOPORTOK JELENTKEZÉSÉR VÁRJUK!
Minimum 15 fő esetén kérje egyedi ajánlatunkat.
Információ: +36 31 871 3465 vagy tamas.kolek@kockajatek.hu

Nemzetközi hírű kismúzeumok zárnak be