Események betöltése

III. Adventi Műteremsöprés

2017. 12. 10.. 15:00 - 18:00

Leírás

A Szentendrei Lakástárlat Alapítvány advent második vasárnapján ismét Műteremsöprést rendez. A Szamárhegyen és környékén 7 művész 4 műteremben várja majd az érdeklődő látogatókat. Asszonyi Tamás, Jávor Piroska, Makó Judit, Szabó Tamás, efZámbó István, Gulyás Andrea és Bihon Győző műtermeibe tett látogatás nem csak betekintést enged a kulisszák mögé, hanem alkalmat biztosít a művészekkel személyes beszélgetésre, első kézből való vásárlásra.
A séta végén lehetőség van bekapcsolódni a Fő téri gyertyagyújtásba, valamint Gulyás Andrea és Bihon Győző műtermének az udvarán egy pohár forralt borral kedveskedünk az érdeklődőknek.
Szeretettel várunk minden kedves műkedvelőt és műértőt december 10-én 15 és 18 óra között. Belépő: 1.000 Ft. Találkozó 14.45 perckor a Dézsma utca és a Bogdányi utca sarkán. A programon való részvétel esetén, kérjük, itt regisztráljon: kapcsolat@lakastarlat.hu

Részletes információk érdekében kérjük, kövesse figyelemmel honlapunkat:www.lakastarlat.hu, vagy a Szentendrei Lakástárlat Facebook profilját.