Események betöltése

Idősek világnapja: egészségügyi szűrések, programok a könyvtárban

2022. 09. 30.. 09:00 - 17:00

Leírás

Az Egészséges Városért Közalapítvány rendezésében és támogatásával az Idősek Világnapja alkalmából ünnepi műsorral, egészségügyi szűrésekkel, előadásokkal, polgármesteri köszöntővel várnak minden nyugdíjas korú szentendrei lakost a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárban. Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az Idősék Világnapjává azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a méltóságteljes időskorra.

Délelőtt 9:00 órától 12:00 óráig egészségügyi szűréseken vehetnek részt az érdeklődők. A jelentkezők részére látás- és hallásvizsgálatot, vércukorszint és koleszterinszint-mérést, valamint EKG és a véroxigénszint mérést, általános állapotfelmérést és testösszetétel-vizsgálatot biztosít az EFI.

A szűrések ingyenesek, de előzetes regisztráció szükséges: szeptember 26. (hétfő) és 29. (csütörtök) között lehet jelentkezni 9:00-17:00-ig között a 06 20 429 8021-es telefonszámon:

Az előadásra és az azt követő vendéglátásra korlátozott számban lehet jelentkezni. A meghívót a Városháza portáján lehet átvenni.

Előadások, programok 14:00 és 17:00 óra között:

  • Köszöntő – Fülöp Zsolt, polgármestere
  • Előadás – Dr. Birtalan Iván: Egészséget a nyugdíjas éveknek
  • Torna percek – Törökné Bakos Bea: Idősen is fitten
  • Óvodások műsora
  • Nótacsokor – Kossuth Lajos Nyugdíjas Klub
  • Slágerek – Schwarz Dávid
  • Fogadás

Helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik.

Szeretettel várja Önt Szentendre Város Önkormányzata és az Egészséges Városért Közalapítvány.

Töltse a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárban szabadidejét! 2022. szeptember 30-án a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező új látogatók térítésmentesen iratkozhatnak be a könyvtárba. Részletekért forduljon a helyszínen az olvasószolgálathoz!

 

Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár

Pátriárka u. 7.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország