Események betöltése

I. Belvárosi Koktélséta – bemutatkozik Szentendre koktélja

2022. 07. 15. - 2022. 07. 17.

Leírás

A Szentendrei Körséták 2022 nyarán indultak útjukra. A kezdeményezés célja – az egyébként pezsgő – szentendrei közéletet egy közösséggé kovácsolni különböző tematikájú séták szervezésén keresztül.

A Szentendrei Körséták civil kezdeményezés keretein belül június 10-12-én valósult meg Szentendre Város Önkormányzata, valamint a Szentendrei Kulturális Központ támogatásával az I. Belvárosi Sörséta Szentendrén. A rendezvény a kulturált és minőségi alkoholfogyasztás népszerűsítésén túl közösségépítő céllal folytatódik: két év csend után  szeretné újra összekovácsolni a Szentendrén és környékén élőket a szórakozás és a művészetek segítségével.
A rendezvénysorozat folytatásaként, az I. Belvárosi Koktélsétán ezúttal koktélkortyolgatás közben várják a sétálni vágyókat a szervezők. Újdonságként az eseményen lesz először fogyasztható a városunk egyéniségét és történelmét hordozó Szentendre koktél, amit július 16-án (szombat) 10 órakor a szentendrei vásártéren (Bükkös-part 32.) Fülöp Zsolt polgármester mutat be.

Az I. Belvárosi Koktélséta pénteken, július 15-én 18 órától július 17-én, vasárnap este 18 óráig várja az érdeklődőket Szentendre központjában:

A háromnapos rendezvény vezetett koktélsétákkal bővül.  A csoportos koktélséta során a túravezető segítségével a résztvevők bepillantást kaphatnak a kulisszák mögötti világba: a vendéglátó-egységekről és tulajdonosaikról és arról, hogy miként készül Szentendre koktélja. A vezetett séták a Fő térről indulnak, hosszuk 3 óra:

A résztvevőknek – az első belvárosi sörsétákhoz hasonlóan – most is lehetőségük nyílik pontokat gyűjteni és azokat kedvezményekre beváltani.

Szentendre belvárosa